Ατρόμητος: Μέγιερι ο πρώτος που στήριξε τον Μανδά! (vid)

Ατρόμητος: Μέγιερι ο πρώτος που στήριξε τον Μανδά! (vid)

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Μέγιερι ο πρώτος που στήριξε τον Μανδά! (vid)

bet365

Ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με την ΑΕΚ ήταν ο Χρήστος Μανδάς, ο οποίος μετά το ματς ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση με τον Μπάλαζ Μέγιερι να είναι ο πρώτος που έτρεξε να τον παρηγορήσει, σε μια κίνηση που δείχνει πως στον Ατρόμητο είναι πάνω απ' όλα μια... αγαπημένη οικογένεια!

Τις πιο δύσκολες στιγμές της επαγγελματικής του καριέρας έζησε το απόγευμα της Κυριακής ο Χρήστος Μανδάς. Ο 18χρονος γκολκίπερ, είδε πρώτα την μπάλα να τον... πουλάει και μετά το δοκάρι του Ολιβέιρα να βρίσκει στην πλάτη του και να καταλήγει στα δίχτυα και στη συνέχεια ένα δικό του ατομικό λάθος, να δίνει το προβάδισμα στην ΑΕΚ. Ένα λάθος που όσοι γνωρίζουν τις δυνατότητες αυτού του νεαρού τερματοφύλακα, ξέρουν πως πολύ δύσκολα θα το ξανά κάνει μιας και από τα καλύτερα στοιχεία του είναι ο χειρισμός της μπάλας με τα πόδια.

Το λάθος αυτό μπορεί κάποιος να πει πως στέρησε κι από τον Ατρόμητο τον βαθμό κόντρα στην Ένωση, όμως είναι ένα λάθος από έναν ταλαντούχο τερματοφύλακα 18 χρονών, που σε πολλές περιπτώσεις την φετινή χρονιά έχει σώσει τους Περιστεριώτες. Το ξέσπασμά του και το κλάμα μετά το τέλος της αναμέτρησης, δικαιολογούνται λόγω ηλικίας, με άπαντες να πέφτουν πάνω του ώστε να τον παρηγορήσουν σε μια πολύ σωστή κι αναμενόμενη κίνηση.

Εκείνο όμως που δείχνει πως στον Ατρόμητο πρώτα απ' όλα είναι μια αγαπημένη οικογένεια, είναι το γεγονός πως ο πρώτος που έσπευσε πάνω στον Μανδά με την λήξη ήταν ο Μπάλαζ Μέγιερι. Ο Ούγγρος τερματοφύλακας, ξεκίνησε βασικός την χρονιά και λογιζόταν ως τέτοιος μέχρι και τον τραυματισμό του. Από τότε κι έπειτα έχασε την θέση του στην εντεκάδα και δεν την πήρε με την επιστροφή του. Παρ' όλα αυτά και τον ανταγωνισμό που έχει με τον 18χρονο γκολκίπερ, ως πιο έμπειρος και με πολλές παραστάσεις στο βιογραφικό του, πήγε και μίλησε απευθείας στον Μανδά ώστε να του... ελαφρύνει τον πόνο και την στεναχώρια.

Μάλιστα, δεν τον άφησε στιγμή από κοντά του μέχρι και όταν ο Ατρόμητος αποχώρησε για τα αποδυτήρια, με τον Μανδά να πηγαίνει σε αυτά αγκαλιασμένος από τον Μέγιερι.

Δείτε την στιγμή αυτή πηγαίνοντας στο 00:48 του βίντεο

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα