Σούντγκρεν: «Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς»

Σούντγκρεν: «Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς»

Gazzetta team
Σούντγκρεν: «Δεν είναι εύκολο να προσαρμοστείς»

bet365

Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν μίλησε για τη μέχρι στιγμής εμπειρία του στον Άρη αλλά και τη δυσκολία στην προσαρμογή.

Οι δηλώσεις του Σουηδού ποδοσφαιριστή φιλοξενούνται στην ιστοσελίδα «svenskafans.com», όπου αρχικά εξήγησε ότι είναι διαφορετική η λειτουργία ενός ακραίου αμυντικού με τετράδα στην άμυνα (όπως συμβαίνει στον Άρη) σε σχέση με την αγωνιστική συμπεριφορά του όταν παίζει με πεντάδα στην άμυνα, όπως στην ΑΙΚ. «Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά. Στην ΑΙΚ παίζαμε με πεντάδα στην άμυνα κι εδώ με τέσσερις. Δεν είναι εύκολο για κάποιον να προσαρμοστεί εύκολα σε αυτή την αλλαγή», είπε και αναφέρθηκε στην γενικότερη εμπειρία του. «Είναι εξαιρετικά εδώ. Είναι και πολύ εκπαιδευτική εμπειρία. Είναι ένα καλό πρωτάθλημα, με πιο ποιοτικές ομάδες απ’ ότι στην Σουηδία. Απολαμβάνω την πόλη και την δουλειά μου. Πήρα την ευκαιρία να παίξω σε αυτό το επίπεδο και χαίρομαι που μέχρι στιγμής αγωνίζομαι συνέχεια».

Ρωτήθηκε για τον αγωνιστικό ρόλο του. «Πρέπει να δίνεις σε κάθε προπόνηση τον καλύτερό σου εαυτό, γιατί υπάρχει υψηλός ανταγωνισμός στην ομάδα. Στον τελευταίο αγώνα, για πρώτη φορά, έγινα αλλαγή για πρώτη φορά και δεν είμαι πολύ χαρούμενος γι αυτό. Αλλά έπρεπε να επιτεθούμε πιο πολύ στο ματς, οπότε καταλαβαίνω απόλυτα γιατί έγινε αυτό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα