Βέρντε στο gazzetta.gr: «Γεμίζω με αυτοπεποίθηση, κόσμος και ενότητα μας έδωσαν τη νίκη»

Βέρντε στο gazzetta.gr: «Γεμίζω με αυτοπεποίθηση, κόσμος και ενότητα μας έδωσαν τη νίκη»

Δημήτρης Βέργος
Βέρντε στο gazzetta.gr: «Γεμίζω με αυτοπεποίθηση, κόσμος και ενότητα μας έδωσαν τη νίκη»

bet365

Ο Ντανιέλε Βέρντε μίλησε στο gazzetta.gr μετά την επεισοδιακή νίκη της ΑΕΚ επί του Ατρόμητου και τόνισε ότι γεμίζει με αυτοπεποίθηση ευελπιστώντας να βοηθήσει περισσότερο τους κιτρινόμαυρους στη συνέχεια.

Ίντερ - Ντόρτμουντ με 200+ αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Βέρντε ήρθε το καλοκαίρι στην ΑΕΚ από τη Ρόμα με μεγάλες προσδοκίες, ωστόσο μέχρι στιγμής συνολικά δεν έχει καταφέρει να βγάλει στο γήπεδο την πραγματική του ποιότητα με την κιτρινόμαυρη φανέλα. Στα Σπάτα τα δίνει όλα και δείχνει να ανεβαίνει όλο και περισσότερο στις προπονήσεις σύμφωνα με όσα λένε γι' αυτόν, με τον Ιταλό να ξεκινάει βασικός στην επεισοδιακή νίκη της ΑΕΚ στις καθυστερήσεις με 3-2 επί του Ατρόμητου.

Ο Βέρντε αγωνίστηκε για 67 λεπτά και στο πρώτο μέρος θα μπορούσε να είχε σκοράρει, αλλά στάθηκε και άτυχος βλέποντας το σουτ που επιχείρησε να σταματάει στο οριζόντιο δοκάρι. Μετά το τέλος του ματς στο ΟΑΚΑ, μιλώντας στο gazzetta.gr ο Βέρντε τόνισε ότι ο κόσμος της ΑΕΚ, αλλά και η ενότητα των κιτρινόμαυρων μέσα στο γήπεδο, ήταν τα σημεία - κλειδιά που βοήθησαν την Ένωση να γυρίσει το ματς και στο τέλος να βρει το γκολ της νίκης.

«Τη δύναμη για να γυρίσουμε το παιχνίδι και να νικήσουμε στο τέλος μας την έδωσαν οι οπαδοί μας. Ήταν πολύ καλοί, μας υποστήριξαν και αυτό ήταν σημαντικό για να κερδίσουμε το παιχνίδι», σχολίασε ο Ιταλός εξτρέμ και πρόσθεσε:

«Συνολικά όλη η ομάδα προσπάθησε και η ενότητα που δείξαμε μας έδωσε την απαραίτητη δύναμη μέσα στον αγωνιστικό χώρο για να μπορέσουμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Σύμφωνα με τον ίδιο η αυτοπεποίθηση είναι κάτι που ανεβαίνει μέσα του όλο και περισσότερο με την πάροδο του χρόνου και απλά του λείπει το κάτι διαφορετικό. Ένα γκολ για παράδειγμα, το οποίο θα μπορούσε να είχε έρθει κόντρα στον Ατρόμητο αν η μπάλα δεν έβρισκε το οριζόντιο του Μανδά στο πρώτο μέρος.

«Είμαι πολύ καλά στην ΑΕΚ. Γεμίζω όλο και περισσότερο με αυτοπεποίθηση και αισθάνομαι καλά στην ομάδα. Ήταν κρίμα που δεν κατάφερα να σκοράρω σήμερα, έφτασα πολύ κοντά. Η φυσιολογική μου θέση είναι να αγωνίζομαι στα άκρα, αλλά αν ο προπονητής μου θέλει να αγωνίζομαι πίσω από τον επιθετικό, τότε δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα. Εγώ τα δίνω όλα και προσπαθώ για το καλύτερο», ανέφερε ο Βέρντε.

Όσο για τη συνέχεια στο πρωτάθλημα; Η ΑΕΚ έχει μειώσει πλέον στους έξι βαθμούς από την κορυφή, αλλά σύμφωνα με τον Βέρντε δεν θα πρέπει να κοιτάει τη βαθμολογία. Η νίκη σε κάθε παιχνίδι είναι το ζητούμενο με τον Ιταλό εξτρέμ να τονίζει ότι αυτός και οι συμπαίκτες του θα δίνουν τα πάντα σε κάθε παιχνίδι.

«Αισθανόμαστε καλά. Υπάρχουν ακόμα πολλά ματς στη σεζόν και πρέπει να δουλεύουμε πολύ και να ψάχνουμε τη νίκη σε κάθε παιχνίδι. Στόχος μας είναι να νικάμε όσα περισσότερα ματς μπορούμε και αν στο τέλος έρθει και η κατάκτηση του τίτλου αυτό θα είναι πολύ καλό. Διαφορετικά αν δεν τα καταφέρουμε, θα πρέπει να πετύχουμε την έξοδο στα προκριματικά του Champions League. Εμείς από τη μεριά μας θα δώσουμε τα πάντα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα