Ντέλετιτς: «Μπορούμε και στα δύσκολα»

Gazzetta team
Ντέλετιτς: «Μπορούμε και στα δύσκολα»

bet365

Ως μία νίκη που αποδεικνύει ότι η ΑΕΚ μπορεί και στις πολύ δύσκολες καταστάσεις, αντιλαμβάνεται αυτή επί του Ατρόμητου ο Μίλος Ντέλετιτς.

Ο Σέρβος εξτρέμ της Ενωσης έκανε δηλώσεις μετά το 3-2 της Ενωσης επί της ομάδας του Περιστερίου στο ΟΑΚΑ και είπε τα εξής: «Ξέραμε πριν το παιχνίδι πως έπρεπε να νικήσουμε με κάθε τρόπο. Ήταν ένα δύσκολο ματς όπου δεν μπήκαμε τόσο καλά και στο δεύτερο ημίχρονο αποφασίσαμε να βάλουμε ρίσκο στο παιχνίδι μας κι αυτό μας δικαίωσε. Με αυτό τον τρόπο δείξαμε πως μπορούμε να τα καταφέρουμε και σε πολύ δύσκολες καταστάσεις, όπως αυτό το ματς με την εξέλιξή του. Ο Ατρόμητος αμυνθηκε με πέντε παίκτες στο δεύτερο ημίχρονο αλλά εμείς πιέσαμε και τα καταφέραμε. Αυτή η αγωνιστική μας έφερε μια καλή νίκη με θετικά μηνύματα για την ομάδα ενώ με τις απώλειες του Ολυμπιακού και του ΠΑΟΚ μειώθηκε η διαφορά από την κορυφή, κι αυτό πρέπει να το αξιοποιήσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα