ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ελάχιστα εισιτήρια για το sold out

ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός: Ελάχιστα εισιτήρια για το sold out

bet365

Κατάμεστη θα είναι για μια ακόμη Κυριακή η Τούμπα για το ντέρμπι της 9ης αγωνιστικής ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό. Τα ελάχιστα εισιτήρια θα διατίθενται και από τα εκδοτήρια.

Το Σάββατο (2/11) ολοκληρώνεται η ηλεκτρονική πώληση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός και όσα εισιτήρια απομείνουν θα διατίθενται από το πρωί της Κυριακής από τα εκδοτήρια του γηπέδου της Τούμπας.

Ο αριθμός των εισιτηρίων μέχρι ένα ακόμη sold out δεν είναι μεγάλος γι’ αυτό και η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ συνιστά στους φιλάθλους να σπεύσουν από νωρίς να προμηθευτούν τα εισιτήρια προκειμένου να αποφευχθεί το φαινόμενο των ουρών στα εκδοτήρια και υπάρξει ταλαιπωρία του κόσμου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα