«Ο Ζεράλδες θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ τον Γενάρη»

Gazzetta team
«Ο Ζεράλδες θα επιστρέψει στη Σπόρτινγκ τον Γενάρη»

bet365

Οι Πορτογάλοι αναφέρουν ότι τον Ιανουάριο η ΑΕΚ θα τερματίσει τον δανεισμό του Τσίκο Ζεράλδες και ότι ο παίκτης θα γυρίσει στη Σπόρτινγκ.

Ο Φρανσίσκο Ζεράλδες δεν έχει ικανοποιήσει με τον δανεισμό του στην ΑΕΚ, έχοντας αγωνιστεί πολύ λίγο, τη στιγμή που οι φήμες από την Πορτογαλία εντείνονται αναφορικά με την πιθανότητα επιστροφής του στη Σπόρτινγκ τον Ιανουάριο.

Σύμφωνα με σαββατιάτικο δημοσίευμα της O'Jogo, η ΑΕΚ έχει πάρει την απόφαση να τερματίσει τον δανεισμό του Ζεράλδες, ο οποίος και θα γυρίσει στα «Λιοντάρια» της Λισαβόνας τον Ιανουάριο.

Η πορτογαλική εφημερίδα προσθέτει πως αν επιβεβαιωθεί το ρεπορτάζ της, τότε θα πρόκειται για τον δεύτερο ανεπιτυχή δανεισμό του Ζεράλδες, ο οποίος είχε επιστρέψει και πέρυσι στα μέσα της σεζόν από την Αϊντραχτ Φρανκφούρτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα