Μπίσεσβαρ: «Ελπίζω να σκοράρω με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μπίσεσβαρ: «Ελπίζω να σκοράρω με τον Παναθηναϊκό» (vid)

Μπίσεσβαρ: «Ελπίζω να σκοράρω με τον Παναθηναϊκό» (vid)

bet365

O Ντιέγκο Μπίσεσβαρ μιλώντας στην κάμερα του PAOK TV, κατέθεσε τις απόψεις του ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας για την 9η αγωνιστική της Super League.

Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στη «μάχη» με το «τριφύλλι», την κατάσταση του αντιπάλου και το πόσο επηρεάζει την αναμέτρηση, τα κλειδιά που θα φέρουν τη νίκη στο ντέρμπι, αλλά και για την… απουσία του από το σκοράρισμα.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Ολλανδός μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ:

«Πιστεύω ότι ο Παναθηναϊκός παραμένει μία μεγάλη ελληνική ομάδα, παρά τα φετινά του αποτελέσματα. Είναι νεανικό σύνολο» είπε αρχικά ο Ολλανδός άσος και συνέχισε: «Είναι πάντα ωραίο να παίζεις στην έδρα σου με την στήριξη του κόσμου».

Για τον κομβικό ρόλο που έχει, συνήθως, στα ντέρμπι:

«Νομίζω ότι μου αρέσει η ατμόσφαιρα σε αυτά τα ματς, γι' αυτό πάω καλά. Για μένα είναι ακόμη ένα παιχνίδι. Με ευχαριστεί όταν η ομάδα αποδίδει καλά και δημιουργεί ευκαιρίες. Η αλήθεια είναι ότι έχει περάσει καιρός από τότε που σκόραρα και ελπίζω να το κάνω τώρα. Όλοι στην ομάδα είναι προσηλωμένοι. Ξέρουμε ότι όλοι οι αντίπαλοι θέλουν πολύ να μας κερδίσουν στην έδρα μας».

Κατέληξε λέγοντας:

«Ο Παναθηναϊκός, πιστεύω, ότι θα παίξει αμυντικά. Γνωρίζουν από πέρσι το αγωνιστικό μας στυλ και θα προσπαθήσουν να μας σταματήσουν, αλλά εμείς θέλουμε να κερδίσουμε. Εμείς θα μπούμε, όπως πάντα, για να παίξουμε επιθετικό ποδόσφαιρο. Δεν πρέπει να τρελαθούμε να μην τρελαθούμε από την πίεση, θεωρώ ότι αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα επικρατήσουμε».

Οι συνδρομητές του PAOK TV μπορούν να παρακολουθήσουν ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα