Μανθάτης από τα παλιά στην Ανόρθωση!

Μανθάτης από τα παλιά στην Ανόρθωση!

bet365

Ο δανεισμός του Γιώργους Μανθάτη στην Ανόρθωση λειτούργησε ευεργετικά για τον 22χρονο εξτρέμ, ο οποίος εξελίσσεται σε σημαντικό γρανάζι στους πρωτοπόρους του κυπριακού πρωταθλήματος.

Ο Μανθάτης, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2021, είχε παραχωρηθεί τις προηγούμενες δύο σεζόν με την μορφή δανεισμού σε ΠΑΣ Γιάννινα και Πανιώνιο αντιστοίχως.

Το περασμένο καλοκαίρι ο διεθνής με την εθνική Ελπίδων δέχθηκε πρόταση από την Ανόρθωση. Ο Ολυμπιακός αν και αρχικά δεν έδειχνε «ζεστός» στο να συνεχίσει στο κυπριακό πρωτάθλημα, εν τέλει άναψε το πράσινο φως, με τον Μανθάτη να εμφανίζεται δικαιωμένος για την επιλογή του.

Η «Μεγάλη Κυρία του Κυπριακού ποδοσφαίρου» παραμένει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας (4-2-0) με τον Μανθάτη να έχει συμμετοχή σε όλα τα ματς.

Ο Τιμούρ Κετσπάγια, ο ο οποίος υπολογίζει τον νεαρό εξτρέμ παρά το rotation, το οποίο αρέσκεται να κάνει, του έδωσε φανέλα βασικού στο ντέρμπι με την Ομόνοια (0-0, 20/10) με τον Μανθάτη να πιάνει υψηλά στάνταρ απόδοσης, αφού δημιούργησε ευκαιρίες, κέρδισε μπάλες και είχε πολλά τρεξίματα, δείγμα του πάθους του για διάκριση.

Στην Ανόρθωση μάλιστα ήδη κάνουν σκέψεις προκειμένου να βρεθεί μια φόρμουλα προκειμένου να διατηρήσουν και την επόμενη σεζόν στο ρόστερ τους, τον Έλληνα εξτρέμ.

Τον πρώτο και τελευταίο λόγο ωστόσο θα έχει ο Ολυμπιακός, με τον πρόεδρο των «ερυθρολεύκων» Βαγγέλη Μαρινάκη να εκτιμάει ιδιαίτερα το ήθος του Γιώργου Μάνθατη, κάνοντας μάλιστα αναφορά στο όνομα του, στην πρόσφατη ομιλία του στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα