«Απαρτία» στην αποστολή του Άρη

«Απαρτία» στην αποστολή του Άρη

Gazzetta team
«Απαρτία» στην αποστολή του Άρη

bet365

Ο Γιώργος Δεληζήσης συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Άρη για τον εκτός έδρας αγώνα (2/11,19:30) με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη.

Ο αρχηγός του Άρη ταλαιπωρήθηκε από ενοχλήσεις στη μέση, τελικώς συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα το τελευταίο 48ώρο και είναι στην αποστολή. Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εκτός έδρας αγώνα με τον Πανιώνιο. Η αποστολή της ομάδας μας (το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα) για το αυριανό παιχνίδι (19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές: Έμαν, Τσιλιγγίρης, Βέλεθ, Ρόουζ, Σούντγκρεν, Κόρχουτ, Λάρσον, Ματίγα, Ντιγκινί, Μπρούνο Γκάμα, Μαντσίνι, Σάσα, Μπα, Τόνσο, Ιντέγε, Ντουάρτε, Δεληζήσης, Φετφατζίδης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα