ΠΑΟΚ: Πήρε ανάσες ο Μίσιτς ενόψει ΠΑΟ

ΠΑΟΚ: Πήρε ανάσες ο Μίσιτς ενόψει ΠΑΟ

ΠΑΟΚ: Πήρε ανάσες ο Μίσιτς ενόψει ΠΑΟ

bet365

Ο Κροάτης μέσος συμμετείχε μόνο στο πρώτο κομμάτι της σημερινής προπόνησης του ΠΑΟΚ, αλλά δεν τίθεται θέμα αναφορικά με την παρουσία του στο ντέρμπι της Κυριακής.
Ο Γιόσιπ Μίσιτς έκανε βάσει προγράμματος αποφόρτιση στο δεύτερο μέρος της προπόνησης, ενώ ο Φερνάντο Βαρέλα βγήκε στο γήπεδο για τρέξιμο. Πιο αναλυτικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει: "Στην προπόνηση της Παρασκευής (01.11) η τακτική ήταν το κύριο θέμα δουλειάς. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο ασχολήθηκαν με το κομμάτι της κατοχής της μπάλας, τις στατικές φάσεις, αλλά και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Ο Γιόσιπ Μίσιτς έβγαλε μέρος του προγράμματος και στη συνέχεια έκανε προγραμματισμένη αποφόρτιση, στα πλαίσια ειδικής διαχείρισης των παικτών που έχουν επιβαρυνθεί με πολλά παιχνίδια στο πρώτο κομμάτι της σεζόν. Ο Φερνάντο Βαρέλα έτρεξε στο γήπεδο, ο Χοσέ Μαουρίσιο έκανε ατομικό, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ . Το Σάββατο (02.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα