Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός με την Ξάνθη ο Μεριά

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Υποψήφιος για βασικός με την Ξάνθη ο Μεριά

bet365

Ο Γιασίν Μεριά διεκδικεί μία θέση στο αρχικό σχήμα της ομάδας του Ολυμπιακού για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι των Πειραιωτών με την Ξάνθη. Παραμένει φαβορί πάντως το δίδυμο Αβραάμ - Σεμέδο.
Ο Μαρτίνς δεν προσανατολίζεται να κάνει τρομερές ή μεγάλες αλλαγές στη βασική 11άδα του Ολυμπιακού για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Ο Πορτογάλος προτίθεται να κατεβάσει την καλύτερη δυνατή 11άδα. Ένας από τους παίκτες που διεκδικεί θέση βασικού είναι ο Μεριά.
Ωστόσο φαβορί για το κέντρο της άμυνας φαντάζουν οι Σεμέδο - Αβραάμ. Την Πέμπτη πάντως δοκιμές ουσίας δεν υπήρχαν. Επελέγησαν ως αρχηγοί οι Γκερέρο και Ελ Αραμπί και διάλεξαν εκείνοι ομάδες. Γενικότερα πάντως - όπως έχουμε τονίσει ξανά - μεγάλες ή ιδιαίτερες αλλαγές για την 11άδα των Πειραιωτών δεν θα προκύψουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα