PAOK TV: Η «έξυπνη συνεργασία» ΠΑΟΚ και Ticketmaster

PAOK TV: Η «έξυπνη συνεργασία» ΠΑΟΚ και Ticketmaster

bet365

Νέα συνεργασία της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και του PAOK TV για την αγορά μεμονωμένων συνδρομών (pay per view) από την πλατφόρμα της Ticketmaster.

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και το PAOK TV ήρθαν σε συμφωνία με την πλατφόρμα της Ticketmaster προκειμένου να υπάρχει η αγορά μεμονωμένων συνδρομών για τους εντός έδρας αγώνες πρωταθλήματος του «Δικεφάλου».

Μέχρι σήμερα αυτή η δυνατότητα υπήρχε μόνο μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ και της πλατφόρμας του PAOK TV, αλλά πλέον οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να αγοράζουν τις συνδρομές (pay per view) μπαίνοντας σ’ ένα διαφορετικό περιβάλλον που του προσφέρει η πλατφόρμα της Ticketmaster.

Η αρχή γίνεται με το επερχόμενο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Παναθηναϊκό, όπου οι φίλαθλοι μπορούν να αγοράζουν τις συνδρομές και στη συνέχεια, το μόνο που πρέπει να κάνουν είναι ένα «login» στην φόρμα του PAOK TV, χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που τους έχουν δοθεί από την Ticketmaster.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα