Στο πλάνο του Ένινγκ μπήκε και ο Δεληζήσης

Στο πλάνο του Ένινγκ μπήκε και ο Δεληζήσης

Gazzetta team
Στο πλάνο του Ένινγκ μπήκε και ο Δεληζήσης

bet365

Χωρίς προβλήματα πραγματοποιήθηκε η σημερινή (31/10) προπόνηση του Άρη καθώς συμμετείχε και ο Γιώργος Δεληζήσης ο οποίος θα είναι διαθέσιμος για τον εκτός έδρας αγώνα (2/11, 19:30) με τον Πανιώνιο.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει: «Με την προπόνηση, που θα γίνει αύριο το μεσημέρι στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώνεται η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της αναμέτρησης του Σαββάτου με τον Πανιώνιο στο γήπεδο του Πανιωνίου Γ.Σ.Σ. (02/11, 19:30), στο πλαίσιο της 9ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης η τεχνική ηγεσία της ομάδας μας θα ανακοινώσει την αποστολή του μεθαυριανού παιχνιδιού με την ομάδα της Ν. Σμύρνης (αύριο το απόγευμα θα πετάξει για την Αθήνα).

Σήμερα, Πέμπτη, το πρόγραμμα για τους ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ περιελάμβανε πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου», στην οποία συμμετείχε ο Γιώργος Δεληζήσης».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα