Ο Αυγενάκης επιτρέπει την μεμονωμένη μετακίνηση Παναθηναϊκών στην Τούμπα (pics)

Gazzetta team
Ο Αυγενάκης επιτρέπει την μεμονωμένη μετακίνηση Παναθηναϊκών στην Τούμπα (pics)

bet365

Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ανακοίνωσε ότι απαγορεύει την οργανωμένη μετακίνηση, αλλά επιτρέπει τη μεμονωμένη οπαδών του Παναθηναϊκού στην Τούμπα ενόψει του ντέρμπι της Κυριακής των δύο ομάδων.

Μίλαν - ΣΠΑΛ με 200+ αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr. Μίλαν - ΣΠΑΛ με 200+ αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Με απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, απαγορεύεται η οργανωμένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού. Προφανώς με αυτή την απόφαση επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση των οπαδών στο ντέρμπι!

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αυτό θα συνεχιστεί να γίνεται σε όλους τους αγώνες! Κι αυτό γιατί είχε παρατηρηθεί το -αστείο- φαινόμενο να απαγορεύεται η μεμονωμένη μετακίνηση οπαδών αλλά να υπάρχουν θύρες με φιλάθλους της φιλοξενούμενης ομάδας!

Τι έλεγαν από την ΠΑΟΚ
Από τον ΠΑΟΚ χαρακτηρίζουν πρωτοφανές στα χρονικά το εν λόγω γεγονός και προσθέτουν πως αν δεν πρόκειται για αβλεψία η τυπογραφικό λάθος δεν υπάρχει στα χρονικά των τελευταίων ετών ντέρμπι, όπου η απόφαση του υπουργείου να μην αναφέρεται σε απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης. Ο ΠΑΟΚ έχει ξεκινήσει ήδη από την προηγούμενη εβδομάδα να πουλάει εισιτήρια μέσω διαδικτύου, αλλά όχι στην θύρα 8 όπου προορίζεται για τους φιλοξενούμενους αλλά όπως έλεγαν έκπληκτοι σήμερα το πρωί στην Μικράς Ασίας: «Κανένας δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο 10-15 οπαδοί του Παναθηναϊκού να έχουν προμηθευτεί εισιτήρια του αγώνα».

Δείτε εδώ την απόφαση του Υφυπουργού Αθλητισμού:

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα