ΠΑΟΚ: Μέσα κι ο Ζαμπά ενόψει ΠΑΟ

ΠΑΟΚ: Μέσα κι ο Ζαμπά ενόψει ΠΑΟ

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Μέσα κι ο Ζαμπά ενόψει ΠΑΟ

bet365

Ο Βραζιλιάνος ξεπέρασε το μυϊκό πρόβλημα και συμμετείχε κανονικά στην προπόνηση της Τετάρτη (30/10). Πρόγραμμα με κατοχή και κυκλοφορία, αλλά και έμφαση στο αμυντικό και επιθετικό transition.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Πιο αναλυτικά:

«H προετοιμασία για την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό συνεχίζεται. Παίκτες και τεχνικό επιτελείο δουλεύουν καθημερινά προκειμένου να βελτιωθεί η αγωνιστική εικόνα της ομάδας και να έρθουν τα θετικά αποτελέσματα στο κυνήγι της κορυφής.

Το πρόγραμμα της Τετάρτης (30.10) εστίασε πάνω στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας, ενώ έμφαση δόθηκε και στο αμυντικό και επιθετικό transition, ενώ παράλληλα το τεχνικό επιτελείο δούλεψε με τους παίκτες και στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Ο Λέο Ζαμπά συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα, αφού ξεπέρασε την μυϊκή κάκωση που είχε στον αριστερό ημιτεντώδη.

Ο Φερνάντο Βαρέλα ξεκίνησε τρέξιμο για πρώτη φορά μετά τον τραυματισμό του και συνεχίζει τον αγώνα για την επάνοδο στα γήπεδα.

Ο Χοσέ Μαρουρίσιο συνέχισε με ατομικό πρόγραμμα, όπως και ο Πόντους Βέρνμπλουμ.

Η προπόνηση της Πέμπτης (31.10) θα διεξαχθεί στις 10:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα