ΟΦΗ: Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ μέσω δημοπρασίας

ΟΦΗ: Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ μέσω δημοπρασίας

Gazzetta team

bet365

Μία ιδιαίτερη πρωτοβουλία πήρε ο ΟΦΗ σε συνεργασία με τον ΠΣΑΠ για να συνδράμει στην οικογένεια του Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη, προσφέροντας σε δημοπρασία την φανέλα του Κοσμά Τσιλιανίδη με τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας.

Τον δικό του τρόπο ενίσχυσης του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ επέλεξε να χρησιμοποιήσει ο ΟΦΗ.

Σε συνεργασία με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών, ο κρητικός σύλλογος ανακοίνωσε τη διοργάνωση δημοπρασίας, με τα έσοδα να πηγαίνουν στην οικογένεια του παιδιού για το οποίο έχει ευαισθητοποιηθεί όλη η χώρα τις τελευταίες εβδομάδες.

Όσο για το αντικείμενο που θα δωριστεί, πρόκειται για την φορεμένη φανέλα του Κοσμά Τσιλιανίδη η οποία θα φέρει τις υπογραφές όλων των παικτών της ομάδας, και οι ιθύνοντες του συλλόγου απηύθυναν μαζικό κάλεσμα στον κόσμο τους να συνεισφέρουν στο εγχείρημα και στα έξοδα νοσηλείας του Παναγιώτη-Ραφαήλ Γλωσσιώτη στη Βοστώνη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα