ΟΦΗ: Έκτακτο ΔΣ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

ΟΦΗ: Έκτακτο ΔΣ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

Gazzetta team
ΟΦΗ: Έκτακτο ΔΣ για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου

bet365

Σε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο προσκάλεσε τους μετόχους του ΟΦΗ ο πρόεδρος του συλλόγου Μιχάλης Μπούσης, όπου θα ληφθούν αποφάσεις για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου.

Έκτακτο ΔΣ για τις 21 Νοεμβρίου (19:00) προγραμμάτισε ο πρόεδρος του ΟΦΗ, Μιχάλης Μπούσης.

Σε αυτό θα συζητηθούν λεπτομέρειες για την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου προκειμένου να ληφθεί απόφαση μεταξύ των μετόχων ενώ σε περίπτωση που δεν συγκεντρωθεί ο καθορισμένος αριθμός μελών, η διεξαγωγή του συμβουλίου θα μετακινηθεί για τις 2 Δεκεμβρίου.

Αναλυτικά η πρόσληση:

«ΠΑΕ ΟΦΗ 1925

Πρόσκληση των μετόχων της Ποδοσφαιρικής Ανώνυμης Εταιρείας με την επωνυμία "ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ" σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση .

ΟΜΙΛΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ-ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ

( Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925 ΑΡ.ΓΕΜΗ : 139787860000)

Σύμφωνα με το Νόμο, το Καταστατικό και μετά από απόφαση του Δ.Σ., καλούνται οι μέτοχοι της Π.Α.Ε. ΟΦΗ 1925, σε Έκτακτη Γενική Συνέλευση την 21η Νοεμβρίου 2019, ημέρα Πέμπτη και ώρα 19:00 σε αίθουσα συνεδριάσεων του γηπέδου ΟΦΗ "Θεόδωρος Βαρδινογιάννης", που βρίσκεται στο Ηράκλειο Κρήτης επί της οδού Καντάνου, για την λήψη αποφάσεων, επί των κάτωθι θεμάτων:

1) Λήψη απόφασης για αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εταιρίας

Μέτοχοι που επιθυμούν να πάρουν μέρος στην Γ.Σ. πρέπει σύμφωνα με τον Νόμο και το Καταστατικό να καταθέσουν τις μετοχές (τίτλους) στο ταμείο της εταιρείας ή στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ή σε οποιαδήποτε Τράπεζα και να προσκομίσουν στα γραφεία της εταιρείας τα σχετικά αποδεικτικά έγγραφα, πέντε τουλάχιστον ημέρες πριν από την ημέρα της Γ.Σ.

Σε περίπτωση μη επίτευξης της απαιτούμενης απαρτίας, για τα θέματα της ημερησίας διάταξης, οι Μέτοχοι καλούνται: Την 2α Δεκεμβρίου 2019, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στον ίδιο τόπο και με τα ίδια θέματα σε Α' Επαναληπτική Γενική Συνέλευση.

Ηράκλειο, 29/10/2019

Εντολή Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος

Μιχαήλ Μπούσης»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα