ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ελ Καντουρί ενόψει ΠΑΟ

ΠΑΟΚ: Μέσα ο Ελ Καντουρί ενόψει ΠΑΟ

bet365

Ο Μαροκινός μέσος των Νταμπλούχων Ελλάδας επέστρεψε σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων, κάτι που αναμένεται να γίνει και με τον Λέο Ζαμπά.
Οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επέστρεψαν, μετά το διήμερο ρεπό, στο γήπεδο και με την προπόνηση της Τρίτης (29/10) ξεκίνησε η προετοιμασία για το παιχνίδι της ερχόμενης Κυριακής (3/11) κόντρα στον Παναθηναϊκό. Η είδηση που προκύπτει από την σημερινή προπόνηση έχει να κάνει με την επιστροφή του Ομάρ Ελ Καντουρί στις προπονήσεις, μετά το μυϊκό τραυματισμό του στον αγώνα της εθνικής ομάδας του Μαρόκο. Πιο αναλυτικά η ασπρόμαυρη ΠΑΕ αναφέρει στην ενημέρωση της: "Το διήμερο ρεπό μετά τη νίκη στο Βόλο έφερε την απαραίτητη πνευματική, αλλά και σωματική αποφόρτιση, ενόψει του αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό (03.11, 20:00), αλλά από το πρωί της Τρίτης οι παίκτες του Δικεφάλου επέστρεψαν στη δουλειά. Το πρόγραμμα περιελάμβανε δουλειά στη φυσική κατάσταση, την κατοχή της μπάλας και ολοκληρώθηκε με οικογενειακό διπλό. Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συμμετείχε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Λέο Ζαμπά έκανε ατομικό πρόγραμμα και αναμένεται να ενσωματωθεί στο υπόλοιπο γκρουπ στην επόμενη προπόνηση. Ο Χοσέ Μαουρίσιο δούλεψε κι αυτός ατομικά, όπως και οι Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ . Την Τετάρτη (29.10) η προπόνηση είναι προγραμματισμένη για τις 10:30 στη Νέα Μεσημβρία".

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα