Καμπάνια του Π.Σ.Α.Π. για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ (vid)

Gazzetta team
Καμπάνια του Π.Σ.Α.Π. για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ (vid)

bet365

Οι ποδοσφαιριστές μέσω του συνδικαλιστικού τους οργάνου έθεσαν σε δημοπρασία φανέλες με τις υπογραφές τους, ώστε να ενισχύσουν το μικρό αγόρι που σύντομα θα μεταβεί στις Η.Π.Α.

Στο πλευρό του μικρού Παναγιώτη Ραφαήλ βρίσκονται οι επαγγελματίες ποδοσφαιριστές, που ξεκίνησαν μία αξιέπαινη καμπάνια για την ενίσχυσή του. Μέσω του Π.Σ.Α.Π. τέθηκαν σε δημοπρασία οι φανέλες των ομάδων της Super League 1 και τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στην οικογένειά του. Σε μία κίνηση που αξίζει συγχαρητηρίων και δείχνει πως ο ποδοσφαιριστής μπορεί να αποτελέσει το «όχημα» για κάτι διαφορετικό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Ο Παναγιώτης – Ραφαήλ θα μεταβεί σύντομα στις Η.Π.Α. για να ξεκινήσει το σημαντικότερο αγώνα της ζωής του. Μπροστά του υπάρχει ένα δύσβατο μονοπάτι και μας χρειάζεται.

Οι ποδοσφαιριστές της Super League 1 ανταποκρίθηκαν στην πρωτοβουλία του Π.Σ.Α.Π. και όλοι μαζί ενώσαμε τις φωνές μας, ώστε να αποκτήσει το δικαίωμα σε ένα καλύτερο αύριο.

Μέσω της ιστοσελίδας www.charityidols.com δημοπρατούνται φανέλες των ομάδων της κατηγορίας με τις υπογραφές μας και τα έσοδα θα διατεθούν στην οικογένεια του μικρού μας φίλου.

Οι ευχές μας για ταχεία ανάρρωση θα τον συντροφεύουν στο ταξίδι που ετοιμάζεται να κάνει και τον περιμένουμε σύντομα να επιστρέψει κοντά μας. Το χαμόγελό του αποτελεί έμπνευση για όλους.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα