ΑΕΚ: Κάκωση ο Μπακάκης, αρκετά τα προβλήματα στα Σπάτα

ΑΕΚ: Κάκωση ο Μπακάκης, αρκετά τα προβλήματα στα Σπάτα

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Κάκωση ο Μπακάκης, αρκετά τα προβλήματα στα Σπάτα

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης έχει υποστεί μια κάκωση από το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Ατομικό συνέχισε ο Μάνταλος, «μπαίνει» λογικά αύριο ο Ζεράλδες.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν την Τρίτη στις προπονήσεις στα Σπάτα, όπου τα... άκουσαν από τον Δημήτρη Μελισσανίδη λόγω των τελευταίων πειθαρχικών παραπτωμάτων.

Τα προβλήματα στην προπόνηση δεν έλειπαν για τον Νίκο Κωστένογλου, ο οποίος μπορεί να είδε τον Νίκλας Χουλτ να προπονείται κανονικά έπειτα από τη γαστρεντερίτιδα που αντιμετώπισε, ωστόσο πέντε ήταν οι παίκτες που δεν πήραν μέρος στο κανονικό πρόγραμμα.

Ο Μπακάκης έχει αποκομίσει μια κάκωση στη δεξιά ποδοκνημική από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη και θα υποβληθεί σε απεικονιστικό έλεγχο. Από εξετάσεις θα περάσει και ο Βίκτωρας Κλωναρίδης, ο οποίος ταλαιπωρείται από την περασμένη εβδομάδα από κάποιες ενοχλήσεις στους οπίσθιους μηριαίους.

Ο Πέτρος Μάνταλος ακόμα δεν έχει ξεπεράσει τη θλάση που τον έθεσε νοκ-άουτ από το ντέρμπι, με τον αρχηγό της ΑΕΚ να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη, όπως και ο Φρανσίσκο Ζεράλδες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πάντως αναμένεται να μπει αύριο σε κανονικό πρόγραμμα. Όσον αφορά τον Βασίλη Μπάρκα, και αυτός συνεχίζει να προπονείται ατομικά.

Οι κιτρινόμαυροι θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης στις 11:00, μπαίνοντας έτσι σιγά - σιγά σε ρυθμό για το ματς που ακολουθεί με τον Ατρόμητο στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα