Παπαδημητρίου: «Δε θα κάνω δημόσιο διάλογο με τον Μελιόπουλο»

Gazzetta team
Παπαδημητρίου: «Δε θα κάνω δημόσιο διάλογο με τον Μελιόπουλο»

bet365

Δεν θέλησε να μπει σε δημόσιο διάλογο με τον Δημήτρη Μελιόπουλο ο Παπαδημητρίου, για να μην κάνει κακό σε ένα παιδί, όπως είπε ο ίδιος.

Επιστροφή στοιχήματος* στο League Cup Αγγλίας. (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Ο Δημήτρης Μελιόπουλος είχε πει σε συνέντευξή του στο gazzetta.gr:

«Ήταν κάτι που εξέφρασα αυθόρμητα δημοσίως για τον Παπαδημητρίου στην Ξάνθη. Συνέβη αυτό όταν ήμουν 17 ετών. Το θυμάμαι τώρα και συγκλονίζομαι. Ήταν απάνθρωπο αυτό που είχε γίνει και συνεχίστηκε. Δεν στέκομαι συγκεκριμένα στον Παπαδημητρίου. Αυτό συνεχίστηκε σε όλα τα χρόνια που βρισκόμουν στο ποδόσφαιρο. Είναι απάνθρωπο να λες σε έναν 17χρονο να μην σκέφτεται, να μην λέει αυτό που θέλει, να δρα σαν ρομπότ, να είναι μηχανή και να κάνει αυτά που θέλουν οι άλλοι».

Ο τεχνικός διευθυντής της Ξάνθης δεν θέλεησε να μπει σε δημόσιο διάλογο λέγοντας στον ΣΠΟΡ FM 94.6 για το θέμα:

«Η Ξάνθη είναι μια ομάδα που έχει βγάλει πάρα πολλούς παίκτες. Έχω επιλέξει να μην κάνω δημόσιο διάλογο και θα επιλέξω να το κάνω και πολύ περισσότερο με τον Μελιόπουλο γιατί είναι ένα παιδί. Σίγουρα θα τοποθετηθώ κάποια στιγμή γι’ αυτό το θέμα, αλλά όχι τώρα γιατί θα έκανα κακό στο παιδί και δεν θέλω να του κάνω κακό. Θα τοποθετηθώ 100%, αλλά όχι αυτή τη στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα