«Κακά νέα για την Άντερλεχτ η επικείμενη τιμωρία Βράνιες»

«Κακά νέα για την Άντερλεχτ η επικείμενη τιμωρία Βράνιες»

Gazzetta team
«Κακά νέα για την Άντερλεχτ η επικείμενη τιμωρία Βράνιες»

bet365

Ο βελγικός Τύπος αναφέρεται στα νέα πειθαρχικά παραπτώματα του Όγκνιεν Βράνιες και αναρωτιέται αν υπό αυτές τις συνθήκες η ΑΕΚ μπορεί να προχωρήσει στην απόκτησή του με κανονική μεταγραφή από την Άντερλεχτ.

Τσέλσι - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Η Het Laatste Nieuws αναφέρεται στα τελευταία περιστατικά με τον Βράνιες, στο πάρτι για τα γενέθλιά του στη Γλυφάδα και στην επικείμενη τιμωρία που έρχεται από την ΑΕΚ έπειτα από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Όπως τονίζει η βελγική εφημερίδα όλα αυτά δεν αποτελούν καθόλου καλά νέα για την Άντερλεχτ, καθώς όπως προσθέτει το ρεπορτάζ δεν είναι καθόλου σίγουρο πλέον αν η Ένωση έπειτα από όλα αυτά σκοπεύει να προχωρήσει σε κανονική μεταγραφή του Βόσνιου στόπερ.

Ο Βράνιες, ο οποίος δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Άντερλεχτ ως το 2022, δεν έχει οψιόν αγοράς στη συμφωνία του δανεισμού του στην ΑΕΚ τη φετινή σεζόν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα