Ολυμπιακός: Ο Παπέ Σισέ ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας μπάσκετ!

Ολυμπιακός: Ο Παπέ Σισέ ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας μπάσκετ!

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Ο Παπέ Σισέ ξεκίνησε την καριέρα του παίζοντας μπάσκετ!

bet365

Ο υψηλόσωμος στόπερ του Ολυμπιακού και διεθνής με την Σενεγάλη την πρώτη του επαφή με τον αθλητισμό την είχε μέσω μπάσκετ λόγω του πατέρα του!
Και όμως. Ο Σενεγαλέζος διεθνής άσος την πρώτη του επαφή με τα σπορ την είχε μέσω του μπάσκετ. Εξάλλου σήμερα έχει σχεδόν 2 μέτρα ύψος. Ο ίδιος ο Παπέ Σισέ μιλώντας σχετικά σε media της χώρας του είπε: «Ξεκίνησα σε ηλικία 12 ετών να παίζω μπάσκετ. Ήταν μία επιλογή λόγω της οικογένειάς μου και επειδή ο μπαμπάς μου ήταν μπασκετμπολίστας. Εκείνη την περίοδο ήμουν πιο μικρός και κοντός σωματικά, όμως ήθελα να γίνω ηγέτης. Για μένα ήταν επιλογή να γίνω αθλητής γιατί εκτός από τον πατέρα μου ο θείος μου έπαιζε ποδόσφαιρο. Γεννήθηκα σε αθλητικό περιβάλλον. Ήμουν σίγουρος ότι θα γινόμουν αθλητής και δούλεψα πολύ σκληρά. Έκανα προπονήσεις για 15 ώρες στην πατρίδα μου χωρίς διακοπή ή φαγητό. Έκανα πολλές θυσίες για να φτάσω εδώ που είμαι σήμερα. Ευχαριστώ τον Θεό για όσα πέτυχα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα