Παναθηναϊκός: Σε καλό κλίμα το πρώτο ραντεβού για Ινσούα

Παναθηναϊκός: Σε καλό κλίμα το πρώτο ραντεβού για Ινσούα

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Σε καλό κλίμα το πρώτο ραντεβού για Ινσούα

bet365

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είχαν μια πρώτη συνάντηση με τον εκπρόσωπο του Εμανουέλ Ινσουά για την ανανέωση του συμβολαίου του και όλα θα εξαρτηθούν από το οικονομικό.

Ο Αργεντινός μπακ είναι ένας από τους λίγους παίκτες που στέριωσαν στον Παναθηναϊκό τα τελευταία χρόνια, έχοντας σταθερή προσφορά και πολύ καλές εμφανίσεις, κυρίως την περσινή σεζόν. Το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι και η διοίκηση του «τριφυλλιού» πραγματοποίησε μια πρώτη συνάντηση με τον εκπροσώπό του.

Τόσο οι «πράσινοι», όσο και η πλευρά του Ινσούα ήταν θετικοί για την παραμονή του παίκτη στον Παναθηναϊκό, χωρίς ωστόσο προς το παρόν να μπουν σε λεπτομέρειες για το οικονομικό. Έτσι, μετά το πρώτο ραντεβού που ήταν σε καλό κλίμα και φάνηκαν οι προθέσεις και των δύο πλευρών, ανανέωσαν το ραντεβού τους, προκειμένου να συζητηθούν οι λεπτομέρειες, οι οποίες και θα κρίνουν το μέλλον του παίκτη, καθώς η διοίκηση περιμένει να ακούσει τις απαιτήσεις του για ανανέωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα