Βαρέλα: Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης...

Βαρέλα: Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης...

Gazzetta team
Βαρέλα: Μόνιμος κάτοικος Θεσσαλονίκης...

bet365

Ο κεντρικός αμυντικός του ΠΑΟΚ αποφάσισε να αγοράσει σπίτι στη Θεσσαλονίκη και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα μαζί με την πενταμελή οικογένειά του.

Ο Φερνάντο Βαρέλα, μιλώντας πρόσφατα στην τηλεόραση του OPEN, αποκάλυψε το πόσο χρονικό διάστημα χρειάστηκε το καλοκαίρι για να υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, μετά τη δεύτερη βελτιωμένη πρόταση της διοίκησης.

Όπως γράφει η «FORZA», ο Αφρικανός στόπερ αποφάσισε να μείνει για πάντα στην Ελλάδα και τη Θεσσαλονίκη:

«Ιδιαίτερη περίπτωση αυτός ο Φερνάντο Βαρέλα! Το καλοκαίρι ήταν… φευγάτος, είχε στείλει την οικοσκευή του στην Πορτογαλία και μία μέρα πριν φύγει κι αυτός, έγινε η ανατροπή κι έμεινε, με αποτέλεσμα να αναγκαστεί να μείνει στην αρχή σε ένα άδειο σπίτι, μέχρι να ξαναφέρει τα πράγματά του.

Τώρα, ετοιμάζεται για μετακόμιση, καθώς μαζί με τη σύζυγό του αποφάσισαν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι στη Θεσσαλονίκη. «Απ΄ ότι φαίνεται, τώρα που μεγαλώνουν και τα παιδιά, εδώ θα μείνουμε» εκμυστηρεύτηκε σε φίλο του ο Βαρέλα, ο οποίος -μάλιστα- έχει ξεκινήσει ιδιαίτερα μαθήματα ελληνικών. Στην οικογένειά του, άλλωστε, είναι ο μοναδικός που τα μιλά ακόμη!».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα