Με Φετφατζίδη στην 11αδα ο Άρης

Βασίλης Βλαχόπουλος
Με Φετφατζίδη στην 11αδα ο Άρης

bet365

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι στο αρχικό σχήμα του Άρη στον αγώνα (17:15) με τον Παναιτωλικό στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Τις προηγούμενες ημέρες, ο Μίκαελ Ένινγκ σκεφτόταν σοβαρά το ενδεχόμενο μη χρησιμοποίησης του 29χρονου επιθετικού απέναντι στον Παναιτωλικό, λαμβάνοντας υπόψη την κούρασή του, δεδομένου του ότι δεν έχει σταματήσει να παίζει από τα τέλη του Ιούλη. Τελικώς, ο Γερμανός εγκατέλειψε αυτή τη σκέψη, συνυπολογίζοντας προφανώς ότι η ομάδα του θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια κλειστή άμυνα κι έτσι διατήρησε τον Φετφατζίδη στην 11αδα.

Από εκεί και πέρα, ο 54χρονος τεχνικός δεν προχώρησε σε αλλαγές στο βασικό σχήμα με τους Ροζ-Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας και τους Κόρχουτ-Σούντγκρεν στα αμυντικά άκρα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν οι Λούκας Σάσα, Ματίγια, ο Φετφατζίδης θα παίξει στη δεξιά πλευρά της επίθεσης, ο Ντιγκινί στην αριστερή, ενώ ο Μπρούνο Γκάμα θα έχει ελεύθερο ρόλο πίσω από τον Μπράουν Ιντέγε.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Νικολάς Μαρτίνες, Ούγκο Σόουζα, καθώς ο Ένινγκ προτίμησε να συμπεριλάβει στη 18αδα τον Λερίν Ντουάρτε.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα