Ατρόμητος: Επιστροφή Καχίλα με Πανιώνιο

Ατρόμητος: Επιστροφή Καχίλα με Πανιώνιο

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Επιστροφή Καχίλα με Πανιώνιο

bet365

Έτοιμος για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είναι ο Ατρόμητος, με τον Γιάννη Αναστασίου να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Ρισβάνη, αλλά να έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Καχίλα.

Με την απογευματινή προπόνηση του Σαββάτου ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ατρόμητου για την 8η αγωνιστική της Superleague με αντίπαλο τον Πανιώνιο στο Περιστέρι.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιάννης Αναστασίου ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία επιστρέφει ο Καχίλα, αλλά απουσιάζει ο τιμωρημένος Ρισβάνης.

Την αποτελούν οι εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Βέλλιος Καχίλα, Χαρίσης, Μπαένα Στρούγγης, Ανδρούτσος, Ούμπιδες, Γκάλο, Γιακουμάκης, Γούτας, Ενσικουλού, Κιβρακίδης, Κατράνης, Ταλόσα, Ρόσα, Ουγκράι, Μανούσος, Μανδάς και Νάτσος.

Με την ανακοίνωση της αποστολής η ομάδα αναχώρησε για το ξενοδοχείο.

Οι παίκτες που δεν βρίσκονται στην αποστολή θα προπονηθούν το πρωί της Κυριακής υπό τις οδηγίες του γυμναστή αποκατάστασης, Γιώργου Πήδουλα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα