Παναθηναϊκός: Με Φαούστο στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ!

Παναθηναϊκός: Με Φαούστο στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ!

Νίκος Μαρούδας
Παναθηναϊκός: Με Φαούστο στην αποστολή κόντρα στην ΑΕΛ!

bet365

Ντεμπούτο στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον Φαούστο Τιένθα, ο οποίος φαίνεται να έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και βρίσκεται στους εκλεκτούς του Γιώργου Δώνη ενόψει ΑΕΛ. Στην αποστολή εκ νέου ο Αλεξανδρόπουλος, αλλά και ο Μπεκ.

Ολυμπιακός - ΑΕΚ με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Έτοιμος για το παιχνίδι με την ΑΕΛ είναι ο Παναθηναϊκός. Ο Γιώργος Δώνης, πήρε μαζί του στην αποστολή 22 ποδοσφαιριστές, μεταξύ των οποίων βρίσκεται για πρώτη φορά ο Φαούστο Τιένθα! Ο Ισπανός αμυντικός μέσος, φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε και είναι ανάμεσα στους εκλεκτούς του Έλληνα τεχνικού. Μαζί του στην αποστολή βρίσκονται και οι Μακέντα, Μπεκ που επέστρεψαν από τραυματισμό, αλλά και πάλι ο Αλεξανδρόπουλος, όπως και ο Αποστολάκης.

Εκτός έμεινε ο τραυματίας Κότσαρης, αλλά και ο Ινσούα με τον Γιόχανσον, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι, με τον δεύτερο να έχει και πρόβλημα στη μέση.

Αναλυτικά η αποστολή:

Διούδης, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης, Μαυρομάτης, Νούνες, Πούγγουρας, Φαούστο, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Μολό, Κουρμπέλης, Μπουζούκης, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα