Ένας… άλλος Στοχ που στον ΠΑΟΚ «του βγάζουν το καπέλο»!

Ένας… άλλος Στοχ που στον ΠΑΟΚ «του βγάζουν το καπέλο»!

Ένας… άλλος Στοχ που στον ΠΑΟΚ «του βγάζουν το καπέλο»!

bet365

Το καλοκαίρι, εξι χρόνια μετά την «σιωπηλή» αποχώρησή του, ο Μίροσλαβ Στοχ πήρε το δρόμο της επιστροφής για τον ΠΑΟΚ, οι πρώτοι μήνες ήταν δύσκολοι, όμως ο Σλοβάκος κερδίζει πόντους με την στάση και την συμπεριφορά του.

Στα 30 του ο Μίροσλαβ Στοχ επέστρεψε το καλοκαίρι στον ΠΑΟΚ και την Ελλάδα με ακόμα λιγότερα μαλλιά, με μια γοητευτική σύζυγο και ένα αγοράκι το οποίο περπατάει στον τρίτο χρόνο της ζωής του.

Όσοι τον έζησαν από κοντά στους πρώτους μήνες της επιστροφής του, λένε και το υπογράφουν με τα.. δύο χέρια, ότι ο τωρινός Μίροσλαβ Στοχ δεν έχει καμία σχέση με τον ποδοσφαιριστή που είχε εμφανιστεί πριν από έξι καλοκαίρια στη Θεσσαλονίκη.

Ο σοβαρός Στοχ έμαθε να προσεγγίζει τελείως διαφορετικά το ποδόσφαιρο, μπορεί το καλοκαίρι στην προετοιμασία να προβλημάτισε με την εικόνα του, αλλά στο δύσκολο διάστημα κατά το οποίο έβλεπε τον εαυτό του να μετράει μόλις 21 λεπτά συμμετοχής μέχρι και να μένει εκτός αποστολής, έδωσε τα διαπιστευτήρια του.

Ο Σλοβάκος κράτησε μια άκρως επαγγελματική στάση, η οποία δεν πέρασε απαρατήρηρη, το αντίθετο εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας.

Απέναντι στη Λαμία ο Αμπέλ Φερέιρα του έδωσε την ευκαιρία. Ήταν το πρώτο ματς από την στιγμή που επέστρεψε στον ΠΑΟΚ στο οποίο ξεκίνησε βασικός στην ενδεκάδα. Ο μικρός στο δέμας Σλοβάκος έδειξε να είναι έτοιμος παρότι δεν είχε παιχνίδια στα πόδια του και του έλειπε ο ρυθμός.

Κατάφερε και ανταποκρίθηκε κάνοντας τον προπονητή του να χαμογελά και πιθανότατα να τον επιβραβεύει δίνοντας του φανέλα βασικού και στο ματς με τον ΝΠΣ Βόλου.

Ο Φερέιρα εκτίμησε την συμπεριφορά του, κυρίως εκτός γηπέδου, θα μπορούσε να αντιδράσει το διάστημα που έβλεπε τα παιχνίδια, κατά βάση από τον πάγκο, πράγματα που συμβαίνουν στην καθημερινότητα μιας ομάδας.

Όμως, ο Στοχ του 2019 δεν έχει καμία σχέση με τον Στοχ του 2013. Με τον ίδιο όπως λέει να μην ανησυχεί καθόλου για τον εαυτό του, άλλωστε στο προηγούμενο πέρασμά του είχε αργήσει να βρει τη φόρμα.

Ο «Μίνο» ξέρει ότι είναι παίκτης ρυθμού, αν πάρει παιχνίδια θα μπει ακόμη καλύτερα στην εξίσωση κι αν συμβεί αυτό οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα τρίβουν τα χέρια τους…

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα