Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ έχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο και αισθάνομαι υπέροχα»

Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ έχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο και αισθάνομαι υπέροχα»

Μίσιτς: «Στον ΠΑΟΚ έχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο και αισθάνομαι υπέροχα»

bet365

Ο Γιόσιπ Μίσιτς είναι ένα από τα κεντρικά πρόσωπα του φετινού ΠΑΟΚ. Ο παίκτης που κάνει τη διαφορά μέσα στο γήπεδο για τους Πρωταθλητές Ελλάδας. Κι όπως λέει «η Ελλάδα ήταν μια πολύ καλή επιλογή».

Σε συνέντευξη που παραχώρησε την Πέμπτη (24/10) ο Κροάτης μέσος του ΠΑΟΚ μίλησε για την παρουσία του στο ελληνικό πρωτάθλημα, απέφυγε να πει το παραμικρό αναφορικά με τα σενάρια των τελευταίων ημερών και όπως τόνισε υπάρχουν ρεαλιστικές πιθανότητες για την κατάκτηση και φέτος του από το «Δικέφαλο».

«Αισθάνομαι υπέροχα, σε έξι αγώνες έχω σημειώσει τρία γκολ και έχω δώσει τέσσερις ασίστ. Συνηθίζω στο πρωτάθλημα, στην πόλη και στην ομάδα. Η Ελλάδα ήταν μια πολύ καλή επιλογή για μένα», είπε αρχικά ο Μίσιτς.

Πόσο ρεαλιστικές είναι οι πιθανότητες ενός νέου νταμπλ; «Πολύ ρεαλιστικές, το πιστεύω», απάντησε ο Κροάτης μέσος και εξήγησε το γιατί: «Η ομάδα δεν άλλαξε σημαντικά, αποχώρησαν μόνο δύο τρεις παίκτες.

Στην ερώτηση για το πως του φαίνεται μέχρι στιγμής το ελληνικό πρωτάθλημα απάντησε:

«Είναι πολύ καλό το επίπεδο. Τρεις ή τέσσερις ομάδες πρωταγωνιστούν και οι άλλες είναι πάνω κάτω οι ίδιες, αν και όλες μπορούν να απειλήσουν όλους. Για να κερδίσεις στην Ελλάδα, πρέπει να βρίσκεσαι σε πολύ υψηλό επίπεδο».

Ο 25χρονος χαφ σχολίασε και την οικονομική κατάσταση στον ΠΑΟΚ, καθώς η κρίση έχει «χτυπήσει» την Ελλάδα, αλλά στην ομάδα της Θεσσαλονίκης η κατάσταση είναι σταθερή, δίχως προβλήματα.

«Δεν έχουμε σοβαρά προβλήματα. Όλες οι υποχρεώσεις προς τους παίκτες εκπληρώνονται εγκαίρως. Στο ποδόσφαιρο, δεν μπορείς να περιμένεις τίποτα χωρίς χρήματα», σχολίασε ο Μίσιτς και σχολίασε την ηγετική παρουσία του Ιβάν Σαββίδη στην ομάδα.

«Η ομάδα καθοδηγείται από τον Ιβάν Σαββίδη, έναν Ρώσο επιχειρηματία με ελληνικές ρίζες. Λόγω του περιστατικού σ’ ένα ντέρμπι με την ΑΕΚ τιμωρήθηκε με ποινή αποκλεισμού τριών ετών. Ασφαλώς και τον συναντάμε, δεν μιλάμε αρκετά μαζί του, αλλά μας έρχεται και μας χαιρετάει πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι», ενώ στάθηκε στην ατμόσφαιρα που δημιουργείται στα ελληνικά γήπεδα, αλλά και την απαγόρευση των μετακινήσεων σε κάποιους εκτός έδρας αγώνες.

Η Ντιναμό

Ο Γιόσιπ Μίσιτς δεν αναφέρθηκε στα μεταγραφικά σενάρια των τελευταίων ημερών. «Ελπίζω ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Στην Ελλάδα και τον ΠΑΟΚ, έχω σημειώσει μεγάλη πρόοδο και έχω ωριμάσει. Υπάρχει μεγάλη εκτίμηση για τους Κροάτες ποδοσφαιριστές, εξαιτίας και της επιτυχίας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας», ήταν το μοναδικό σχόλιο του.

Μετά από ένα πέρασμα από τη Β’ Ιταλίας και την Σπέτσια βρέθηκε στην Πορτογαλία και την Σπόρτινγκ, όμως δεν έτυχε και της καλύτερης αντιμετώπισης από τον Ζόρζε Ζέσους. «Είναι ένας σκληρός άνθρωπος. Στην προπόνηση βάζει τις φωνές σε κάθε λάθος με την μπάλα. Δεν ήταν κάτι εύκολο και οι παίκτες δεν αισθάνονται καλά στις προπονήσεις».

Ούτε τα σενάρια περί Ντιναμό είχαν κάποια βάση πέρσι τέτοια εποχή. «Δεν υπήρχε τίποτα γύρω από αυτό το θέμα και δεν ήταν ρεαλιστικό, ούτε το περίμενα, γιατί εκείνη την εποχή δεν είχα πολλά λεπτά συμμετοχής. Δεν ξέρω πόσο σοφή θα ήταν μια τέτοια επιλογή επειδή το πιο σημαντικό πράγμα για μένα ήταν να παίξω και μόνο αυτό υπήρχε στο μυαλό μου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα