«Ο Κρίστιστιτς θέλει να γυρίσει στον Ερυθρό Αστέρα»

«Ο Κρίστιστιτς θέλει να γυρίσει στον Ερυθρό Αστέρα»

Gazzetta team
«Ο Κρίστιστιτς θέλει να γυρίσει στον Ερυθρό Αστέρα»

bet365

Δημοσιεύματα στη Σερβία αναφέρουν πως ο συμπατριώτης τους χαφ της ΑΕΚ επιθυμεί να επιστρέψει στην ομάδα του Βελιγραδίου, όμως τόσο η Ενωση όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως δεν ισχύουν τα όσα υποστηρίζουν στη γειτονική χώρα
«Ερωτηματικά» γύρω από το μέλλον του Νέναντ Κρίστιστιτς στην ΑΕΚ, βάζει σημερινό δημοσίευμα της ιστοσελίδας «beogradskiportal.rs». Σύμφωνα με αυτό ο Σέρβος μέσος θέλει να επιστρέψει στον Ερυθρό Αστέρα και αναφέρει πως η ομάδα του Βελιγραδίου θα «ψάξει» την περίπτωσή του κατά τη διάρκεια της επερχόμενης μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου.
Χαρακτηριστικά μετέδωσε πως «ο Κρίστιστιτς πωλήθηκε για 500.000 ευρώ στην ΑΕΚ πέρυσι, το οποίο ήταν ίσως το μεγαλύτερο λάθος. Τώρα πρέπει να διορθωθεί. Γνωρίζουμε από αξιόπιστες πληροφορίες ότι ο Νέναντ θέλει να γυρίσει στον Αστέρα. Ο Ιανουάριος θα είναι κρίσιμος για το 'αστέρι', επειδή υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να είναι η πρώτη μεταγραφική κίνηση».
Πάντως τόσο η Ενωση όσο και η πλευρά του ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύουν και πως δεν υφίσταται ζήματα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα