ΠΑΟΚ: Ανέλαβε δράση ο Φερέιρα

ΠΑΟΚ: Ανέλαβε δράση ο Φερέιρα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ανέλαβε δράση ο Φερέιρα

bet365

Μετά τα «μαθήματα» στην προπόνηση της Τετάρτης (23/10) ο Πορτογάλος τεχνικός του ΠΑΟΚ ανέλαβε δράση στην προπόνηση της Πέμπτης (24/10) και πιο συγκεκριμένα πάνω στο κομμάτι της τακτικής.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας συνέχισαν την προετοιμασία τους για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον ΝΠΣ Βόλου το Σάββατο το απόγευμα (19:30) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο.

Πιο αναλυτικά η ενημέρωση των «ασπρόμαυρων» αναφέρει:

«Συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (24.10) η προετοιμασία του Δικεφάλου για το εκτός έδρας παιχνίδι κόντρα στον ΝΠΣ Βόλος, με το βάρος να πέφτει και πάλι στο κομμάτι της τακτικής.

Η προπόνηση ξεκίνησε με ζέσταμα και ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ακολούθησαν κάποια παιχνίδια κατοχής και στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Αμπέλ Φερέιρα και έδειξε στους παίκτες του τι θέλει να δει στο γήπεδο το Σάββατο (26.10). Στο φινάλε είχαμε τουρνουά τριών ομάδων.

Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Ομάρ Ελ Καντουρί , ο Χοσέ Μαουρίσιο συνέχισε το πρόγραμμα ειδικής διαχείρισης που κάνει για να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, ενώ οι Φερνάντο Βαρέλα και Πόντους Βέρνμπλουμ ακολούθησαν τα δικά τους ατομικά προγράμματα.

Την Παρασκευή (25.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:30 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα