Συνεχίζει τις θεραπείες ο Φετφατζίδης

Συνεχίζει τις θεραπείες ο Φετφατζίδης

Gazzetta team
Συνεχίζει τις θεραπείες ο Φετφατζίδης

bet365

Με την απουσία του Γιάννη Φετφατζίδη συνεχίστηκε η προετοιμασία του Άρη ενόψει του εντός έδρας αγώνα (27/10, 17:15) με τον Παναιτωλικό.

Στην ενημέρωσή της, η ΠΑΕ Άρης αναφέρει… «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιλάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ ενόψει της κυριακάτικης αναμέτρησης με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης (27/10, 17:15), στο πλαίσιο της 8ης Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League της αγωνιστικής περιόδου 2019-2020. Ο Γιάννης Φετφατζίδης (σφίξιμο στη γάμπα) ακολουθεί πρόγραμμα φυσιοθεραπειών. Αύριο, Πέμπτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα προπονηθούν και πάλι το πρωί στις εγκαταστάσεις του «Δασυγένειου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα