ΑΕΚ: Κάκωση ο Μάνταλος ενόψει Ολυμπιακού!

ΑΕΚ: Κάκωση ο Μάνταλος ενόψει Ολυμπιακού!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Κάκωση ο Μάνταλος ενόψει Ολυμπιακού!

bet365

Ο Πέτρος Μάνταλος έχει υποστεί μια κάκωση στο αριστερό πόδι και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί ενόψει Ολυμπιακού.

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχουμ με 200+ αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Οι παίκτες της ΑΕΚ επέστρεψαν το πρωί της Τρίτης στα Σπάτα για να ξεκινήσουν την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη την ερχόμενη Κυριακή.

Τα νέα ωστόσο δεν ήταν και τα καλύτερα, καθώς ο Πέτρος Μάνταλος έχει υποστεί μια κάκωση γαστροκνημίας αριστερού ποδιού και η κατάστασή του θα επανεκτιμηθεί. Στη σημερινή προπόνηση ο Μάνταλος πραγματοποίησε θεραπεία και ατομικό.

Τη δεδομένη στιγμή η παρουσία του αρχηγού της ΑΕΚ στο Φάληρο είναι αμφίβολη και θα φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν θα ξεπεράσει το πρόβλημα και θα μπορεί να υπολογίζεται από τον Νίκο Κωστένογλου.

Φυσικά, αυτός που παραμένει εκτός είναι ο Βασίλης Μπάρκας, ο οποίος συνεχίζει να προπονείται ατομικά λόγω του κατάγματος που έχει υποστεί στον αντίχειρα.

Οι παίκτες της Ένωσης θα προπονηθούν ξανά στα Σπάτα το πρωί της Τετάρτης στις 11:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα