Η προτεραιότητα στους Ισπανούς και ο Κόρχουτ

Η προτεραιότητα στους Ισπανούς και ο Κόρχουτ

Βασίλης Βλαχόπουλος
Η προτεραιότητα στους Ισπανούς και ο Κόρχουτ

bet365

Το χρονοδιάγραμμα των ανανεώσεων προβλέπει την επέκταση των συμβολαίων των Χαβιέρ Ματίγια, Φραν Βέλεθ πριν φύγει ο Οκτώβρης και το επόμενο 48ώρο θεωρείται κρίσιμο προς αυτήν την κατεύθυνση. Εφόσον «κλείσουν» οι Ισπανοί, θα ακολουθήσει ο Μιχάι Κόρχουτ.

Ολυμπιακός - Μπάγερν Μονάχου με ακόμα καλύτερες αποδόσεις και άμεσες αναλήψεις. |21+

Το ζήτημα των ανανεώσεων χειρίζεται αποκλειστικά ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ Άρης, Άγγελος Χαριστέας, ο οποίος ούτως ή άλλως έχει την αποδοχή των παικτών και παράλληλα έχτισε σχέσεις μαζί τους, μέσα από τις διαδοχικές συζητήσεις που είχε με όλους τους ποδοσφαιριστές από την ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του. Το ζήτημα δεν έχει να κάνει μόνο με την αποδοχή της οικονομικής πρότασης ή των επιμέρους όρων που θέτει ο Άρης στους ποδοσφαιριστές. Υπό την έννοια ότι, στις επαφές που προηγήθηκαν ο Άγγελος Χαριστέας εξήγησε τόσο στον Βέλεθ όσο και στον Ματίγια το ευρύτερό σχέδιό του για την ομάδα.

Για παράδειγμα, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής της ΠΑΕ είναι αντίθετος με πολλά απ’ όσα συνέβησαν το περασμένο καλοκαίρι, με την οικονομική πολιτική επί των μεταγραφικών θεμάτων, διότι διαπίστωσε οικονομική ανισορροπία κι έχει την άποψη ότι δεν θα πρέπει να υπάρχουν αποστάσεις μεταξύ των συμβολαίων των παικτών που έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα.

Προς αυτήν την κατεύθυνση κινήθηκε στην κατάθεση επίσημων προτάσεων. Οι αυξημένες απολαβές που πρότεινε στους δύο Ισπανούς ποδοσφαιριστές, προφανώς, στοιχειοθετούν την αναγνώριση της προσφοράς τους, φανερώνουν ωστόσο το αγωνιστικό σχέδιο της ομάδας αλλά και τον ρόλο που θα έχουν οι δύο παίκτες στον Άρη της επόμενης διετίας. Από την άλλη πλευρά όμως αποτελεί σαφές μήνυμα περί της οικονομικής πολιτικής που θα ακολουθήσει ο Άρης στο προσεχές διάστημα. Η λέξη κλειδί είναι η «ισορροπία».

Στόχος του Άγγελου Χαριστέα είναι να κλείσουν και οι δύο υποθέσεις μέχρι τον Οκτώβριο για να προχωρήσει στο δεύτερο στάδιο των ανανεώσεων. Σ’ αυτό βρίσκεται ο Μιχάι Κόρχουτ. Ο Ούγγρος αμυντικός είναι στο πλάνο της ομάδας και για τα επόμενα χρόνια, εκτιμάται η προσφορά του στην ομάδα και χαρακτηρίζεται αξιόπιστη λύση στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα