ΑΕΚ: Η τρέλα του Ολιβέιρα για το ντέρμπι και το δίδυμο με Λιβάια!

ΑΕΚ: Η τρέλα του Ολιβέιρα για το ντέρμπι και το δίδυμο με Λιβάια!

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Η τρέλα του Ολιβέιρα για το ντέρμπι και το δίδυμο με Λιβάια!

bet365

Ο Νέλσον Ολιβέιρα έχει επιστρέψει αποφασισμένος μετά τον τραυματισμό του. Δεν βλέπει την ώρα για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, πιστεύοντας πολύ στο δίδυμο που συνθέτει στην ΑΕΚ με τον Μάρκο Λιβάια.

Η θλάση που είχε υποστεί ο Νέλσον Ολιβέιρα στο παιχνίδι με τον Αστέρα στην Τρίπολη στοίχισε στον Πορτογάλο επιθετικό της ΑΕΚ. Πάνω που είχε αρχίσει να βρίσκει τον ρυθμό του και να προσφέρει με γκολ και ασίστ, ο τραυματισμός αυτός τον έβγαλε νοκ-άουτ για περίπου ένα μήνα, με συνέπεια να χάσει και τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ. Σε ένα παιχνίδι στο οποίο ο ίδιος έκανε μεγάλη προσπάθεια προκειμένου να δώσει το «παρών», δείχνοντας την τεράστια θέλησή του να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα και ειδικότερα σε ένα τέτοιο παιχνίδι, το πρώτο μεγάλο ματς της σεζόν για την ΑΕΚ στο πρωτάθλημα.

Τελικά δεν τα κατάφερε και η επιστροφή του συνέπεσε με το εκτός έδρας ματς κόντρα στην ΑΕΛ σε έναν απαράδεκτο αγωνιστικό χώρο. Χωρίς ρυθμό και με τον φόβο κάποιου νέου τραυματισμού, ο Ολιβέιρα έπαιξε μόνο για 45 λεπτά χωρίς να μπορέσει να προσφέρει. Ο Ολιβέιρα ξεκίνησε φυσικά βασικός απέναντι στον Βόλο την Κυριακή. Όσο κυλούσαν τα λεπτά, έμπαινε περισσότερο στο ματς και στο δεύτερο μέρος κερδίζοντας το πέναλτι και μοιράζοντας την ασίστ στον Μάνταλο βοήθησε πολύ για να ολοκληρωθεί η ανατροπή και η Ένωση να επιστρέψει στις νίκες. Όπως δήλωσε και ο ίδιος μετά το τέλος του ματς στις κάμερες, δεν έχει δείξει ακόμα αυτό που μπορεί. Δεν έχει φτάσει ακόμα στο ιδανικό του επίπεδο λόγω και του τραυματισμού που τον πήγε πίσω, αλλά συνεχώς ανεβαίνει και βελτιώνεται.

Το σίγουρο είναι ότι ο Ολιβέιρα πλέον είναι ακόμα πιο αποφασισμένος, μπαίνοντας στο κλίμα της ομάδας όλο και περισσότερο. Φεύγοντας τελευταίος από το γήπεδο της Ριζούπολης το βράδυ της Κυριακής ήδη στο μυαλό του ήταν ένα πράγμα. Το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Ο Πορτογάλος επιθετικός μόλις είχε ολοκληρώσει το 90λεπτο κόντρα στον Βόλο και έβγαζε μεγάλη ενέργεια και αυτοπεποίθηση για το μεγάλο ματς στο φαληρικό γήπεδο που ακολουθεί. Κάτι που τόνιζε στους συμπαίκτες του και στο τεχνικό τιμ μετά το τέλος της αναμέτρησης. Μια αντίδραση πολύ σημαντική για την ΑΕΚ, καθώς παίκτες της κλάσης του, όπως επίσης ο Μάνταλος και ο Λιβάια, κάνουν τη διαφορά και η Ένωση θα στηριχτεί σε αυτούς σε τέτοια μεγάλα παιχνίδια.

Αναφέροντας τον Λιβάια, αξίζει να σημειωθεί και το γεγονός ότι ο Ολιβέιρα όσο περνάει ο καιρός τόσο καλύτερα ταιριάζει στην επίθεση με τον Κροάτη άσο. Του αρέσει πολύ η συνύπαρξή τους στην κιτρινόμαυρη επίθεση καθώς το παιχνίδι του ενός «κουμπώνει» σε αυτό του άλλου. Ο Ολιβέιρα άλλωστε δεν είναι ένα φορ που μένει στην περιοχή και περιμένει τη σέντρα, αλλά κινείται στον χώρο και βγαίνει συχνά έξω από την περιοχή για να πάρει μπάλα, να παίξει συνδυαστικά και να δημιουργήσει πέρα από το να σκοράρει. Αυτό το στυλ παιχνιδιού τον ευχαριστεί. Ο ίδιος πιστεύει πολύ στο δίδυμο που χτίζει με τον Λιβάια, εκτιμώντας ότι είναι το καλύτερο σε ποιότητα που υπάρχει σε ελληνική ομάδα, βγάζοντας παράλληλα τη σιγουριά ότι μαζί μπορούν να πετύχουν μεγάλα πράγματα για την ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα