Αστέρας Τρίπολης: Οι 5 από τους 6 βαθμούς είναι του Μαρκ Φερνάντεζ!

Gazzetta team
Αστέρας Τρίπολης: Οι 5 από τους 6 βαθμούς είναι του Μαρκ Φερνάντεζ!

bet365

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός είναι καταλυτικός για τους φετινούς Αρκάδες και επί της ουσίας αποτελεί τον παίκτη που τους χάρισε και τις δύο τους νίκες
Μόλις την περασμένη εβδομάδα, προαναγγέλλοντας τρόπο τινά την αναμέτρηση του Πανιωνίου με τον Αστέρα Τρίπολης, σταθήκαμε στην παρουσία του Μαρκ Φερνάντεζ για τους Αρκάδες. Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός «επιβεβαίωσε» τις σχετικές εκτιμήσεις και χάρις σε δικό του γκολ η ομάδα του πήρε τη 2η νίκη της σεζόν και ξεκόλλησε από την ουρά. Το 1-0 του πιστώνεται στο 100% καθώς προήλθε από εξαιρετική του εκτέλεση φάουλ και πλέον «χρεώνεται» τους 5 από τους 6 βαθμούς του Αστέρα στη χρονιά.
Οι τρεις από το 2-1 επί του Ατρόμητου όπου «χτύπησε» εις διπλούν και οι άλλοι δύο στο χθεσινό παιχνίδι.
Αν προσέξει κάποιος τις επιδόσεις του 29χρονου που τον έχουμε δει τόσο στα «φτερά» όσο και «φουνταριστό», τότε θα αποτυπωθεί ανάγλυφα το μέγεθος της προσφοράς του.
*Ο Αστέρας έχει σημειώσει 8 γκολ και εκείνος συμμετείχε στα 5! Τα 4 είναι προσωπικά (2 με Ατρόμητο από ένα σε Νέα Σμύρνη και Ηράκλειο), ενώ έχει και την ασίστ στον Λουίς Φερνάντεζ στο Ηράκλειο.
* Παράλληλα οι Αρκάδες μετά από 7 ματς έχουν συνολικά 54 τελικές και εκείνος έκανε τις 17.
*Ομως το πιο σημαντικό είναι αυτό. Χωρίς τα γκολ του ο Αστέρας θα βρίσκονταν αυτή τη στιγμή στην προτελευταία θέση με έναν βαθμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα