ΠΑΟΚ: Εισιτήρια για το Βόλο και από την Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Εισιτήρια για το Βόλο και από την Τούμπα

bet365

Για την καλύτερη εξυπηρέτηση των φίλων του ΠΑΟΚ, που θα βρεθούν το Σάββατο (26/10) στο Πανθεσσαλικό Στάδιο, θα λειτουργήσει εκδοτήριο και στην Τούμπα.

Ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει το Σάββατο (26/10) στο Βόλο για την αναμέτρηση της 8ης αγωνιστικής απέναντι στον ΝΠΣ Βόλου και αναμένεται να έχει τον κόσμο στο πλευρό του, καθώς επιτρέπεται η μεμονωμένη μετακίνηση.

Από την Τρίτη (22/10) θα λειτουργούν τα εκδοτήρια της Τούμπας για την εξυπηρέτηση των φίλων του ΠΑΟΚ.

Πιο αναλυτικά:

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι, προς διευκόλυνση των φιλάθλων που θα ταξιδέψουν μεμονωμένα για το Βόλο για τον αγώνα ΒΟΛΟΣ ΝΠΣ – ΠΑΟΚ που θα διεξαχθεί το Σάββατο 26.10.2019, στα εκδοτήρια της Τούμπας θα υπάρχει προσωπικό που θα εξυπηρετεί τους φιλάθλους να αγοράσουν εισιτήρια για τον συγκεκριμένο αγώνα.

Τα εκδοτήρια της Τούμπας θα λειτουργούν από την Τρίτη (22.10) ως την Παρασκευή (25.10) με ωράριο 09:00 – 17:00.

Η τιμή των εισιτηρίων είναι 15€ για τις θύρες 32 – 42 και για την αγορά του εισιτηρίου είναι απαραίτητη η επίδειξη του ΑΔΤ/Διαβατηρίου και η δήλωση του ΑΜΚΑ του φιλάθλου».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα