Ατρόμητος: Με Αναστασίου κόντρα στον Πανιώνιο και βλέπουμε...

Ατρόμητος: Με Αναστασίου κόντρα στον Πανιώνιο και βλέπουμε...

Νίκος Μαρούδας
Ατρόμητος: Με Αναστασίου κόντρα στον Πανιώνιο και βλέπουμε...

bet365

Ο Γιάννης Αναστασίου θα είναι στον πάγκο του Ατρόμητου και στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο, όπως αναμενόταν, το οποίο όμως είναι πλέον κομβικής σημασίας...

Από το μεσημέρι της Δευτέρας, σας ενημερώσαμε πως όλα είναι ανοιχτά για το μέλλον του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του Ατρόμητου. Μετά την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε μεταξύ της διοίκησης την Πέμπτη, πάρθηκε η απόφαση ο Έλληνας τεχνικός να παραμείνει στον πάγκο της ομάδας μέχρι και το παιχνίδι της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο, κάτι που όπως είπαμε το μεσημέρι ήταν και το επικρατέστερο σενάριο.

Βέβαια αυτό δεν σημαίνει πως ο Γιάννης Αναστασίου μπορεί να είναι... ήρεμος! Η εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του, δεν είναι τέτοια που σε μια νέα ενδεχόμενη απώλεια θα τον κρατήσει στη θέση του. Το παιχνίδι με τον Πανιώνιο πλέον είναι κομβικής σημασίας για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος γνωρίζει πως από εδώ και στο εξής κάθε παιχνίδι μπορεί να είναι και το τελευταίο του στον Ατρόμητο.

Κόντρα στην ομάδα της Νέας Σμύρνης το ζητούμενο για τους Περιστεριώτες είναι μόνο η νίκη και σε κάποιο άλλο αποτέλεσμα, λογικά ο «Ολλανδός» θα αποτελέσει παρελθόν. Εφόσον πάρει την πολύτιμη νίκη στο ματς της ερχόμενης Κυριακής στο Περιστέρι, τότε θα... ανανεώσει την εμπιστοσύνη της διοίκησης προς το πρόσωπό του μέχρι και το επόμενο, ακόμα δυσκολότερο παιχνίδι πρωταθλήματος, με την ΑΕΚ.

Με λίγα λόγια ο 46χρονος τεχνικός, έχει μια τελευταία ευκαιρία να αλλάξει μια και καλή την εικόνα της ομάδας του. Εφόσον καταφέρει να το κάνει και με δεδομένο πως μετά τον Πανιώνιο ακολουθεί πρόγραμμα... φωτιά για τον Ατρόμητο (ΑΕΚ εκτός, Ολυμπιακός εκτός, ΟΦΗ εντός, Ξάνθη εκτός), τότε θα μιλάμε για άλλη κατάσταση στον πάγκο των Περιστεριωτών με τον έμπειρο προπονητή να έχει γυρίσει εντελώς την κατάσταση! Μέχρι να φτάσει όμως σε αυτό το σημείο, γνωρίζει κι ο ίδιος πως πρέπει να δει από τους ποδοσφαιριστές του στο γήπεδο αυτά που δουλεύουν όλη την εβδομάδα στην προπόνηση.

Οι Γιώργος Σπανός και Γιάννης Αγγελόπουλος, γνωρίζουν την πολύ καλή δουλειά που κάνει από το καλοκαίρι στις προπονήσεις ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του, αλλά και το πλάνο που υπάρχει για την ομάδα. Πόσο μάλλον από την στιγμή που για όλα αυτά μιλούν με τα καλύτερα λόγια και οι ίδιοι ποδοσφαιριστές. Όμως πλέον ο Ατρόμητος έχει φτάσει στο σημείο που όλα αυτά από την θεωρία πρέπει να περάσουν στην πράξη, αλλιώς δεν θα υπάρχει γυρισμός με τον Αρτινό κόουτς στον πάγκο του συλλόγου...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα