ΠΑΟΚ: Ρίχνει τους ρυθμούς ο Μαουρίσιο

ΠΑΟΚ: Ρίχνει τους ρυθμούς ο Μαουρίσιο

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Ρίχνει τους ρυθμούς ο Μαουρίσιο

bet365

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα προπονήσεων προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα στον τετρακέφαλο. Ξεκίνησε τρέξιμο ο Ομάρ Ελ Καντουρί.

Ο Χοσέ Μαουρίσιο, ο οποίος κλείνει σήμερα τα 31 του χρόνια, αισθάνθηκε ενοχλήσεις (τράβηγμα) στον τετρακέφαλο το Σάββατο (19/10) και προκειμένου να αντιμετωπιστεί το πρόβλημα θα υπάρξει ειδική διαχείριση τις επόμενες μέρες κατά τη διάρκεια των προπονήσεων.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η επόμενη μέρα του αγώνα με τη Λαμία βρήκε το αγωνιστικό τμήμα του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία να καταστρώνει τα σχέδια του για τον επόμενο… τελικό που θα βρει μπροστά του η ομάδα, στο Βόλο.

21.10.2019

Οι ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο παιχνίδι της Κυριακής ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποφόρτισης, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στην κατοχή και την κυκλοφορία της μπάλας.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί ξεκίνησε τρέξιμο στο γήπεδο, ενώ ο Χοσέ Μαουρίσιο έμεινε στο γυμναστήριο. Ο Βραζιλιάνος νιώθει ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και θα γίνει ειδική διαχείριση τις επόμενες μέρες. Τα προγράμματά τους συνέχισαν και οι Βαρέλα και Βέρνμπλουμ.

O Δικέφαλος θα προπονηθεί την Τρίτη (22.10) στις 16:30 στο Αθλητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα