Αντωνίου: «Ευχαριστούμε τον κ. Παπαϊωάννου και τον κόσμο της Λαμίας»

Gazzetta team
Αντωνίου: «Ευχαριστούμε τον κ. Παπαϊωάννου και τον κόσμο της Λαμίας»

bet365

Ο Σωτήρης Αντωνίου μαζί με τον Γιάννη Προβίδα προχώρησαν σε ευχαριστήρια δήλωση μετά τη λύση της συνεργασίας τους με τη Λαμία.

Μία μέρα μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ ακολούθησε η λύση της συνεργασίας του Σωτήρη Αντωνίου με την ομάδα της Φθιώτιδας.

Ο 44χρονος τεχνικός μαζί με τον Γιάννη Προβίδα προχώρησαν σε κοινή δήλωση ευχαριστώντας τον Πανουργιά Παπαϊωάννου, όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα και τον κόσμο της ομάδας, ευχόμενοι η Λαμία να πετύχει στο τέλος την παραμονή.

Στη δήλωσή τους αναφέρουν:

«Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον Μεγαλομέτοχο της ομάδας κ. Πανουργιά Παπαϊωάννου, την διοίκηση του ΠΑΣ Λαμία, όλους τους ποδοσφαιριστές, το υπόλοιπο τεχνικό τιμ, τους φυσικοθεραπευτές και τους φροντιστές για την άψογη συνεργασία που είχαμε όλο αυτό το διάστημα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στον φίλαθλο κόσμο που ήταν κοντά μας και μας στήριξε.

Ευχόμαστε στον ΠΑΣ Λαμία τα καλύτερα για τη συνέχεια και να επιτύχει γρήγορα το στόχο της παραμονής του στην κατηγορία».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα