ΑΕΚ: Ο Λιβάια χάνει το ματς με τον Άρη

ΑΕΚ: Ο Λιβάια χάνει το ματς με τον Άρη

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Ο Λιβάια χάνει το ματς με τον Άρη

bet365

Ο Μάρκο Λιβάια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες στο παιχνίδι με τον Βόλο με την ΑΕΚ να τον δηλώνει να εκτίσει στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη τον Νοέμβριο.

Champions League με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Κροάτης επιθετικός συνεχίζει την εξαιρετική φόρμα στην οποία βρίσκεται, σκοράροντας ακόμα ένα τέρμα στη νίκη της ΑΕΚ με 3-2 επί του Βόλου στη Ριζούπολη. Στο συγκεκριμένο ματς, ωστόσο, ο Λιβάια συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, κάτι που αυτόματα σημαίνει ότι θα έχανε ένα από τα επόμενα τέσσερα ματς που ακολουθούν για την Ένωση.

Ο Λιβάια δηλώθηκε να εκτίσει την ποινή της μιας αγωνιστικής στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Άρη τον Νοέμβριο (24/11) μετά τη διακοπή. Ο Νίκος Κωστένογλου με τους συνεργάτες του πήραν αυτή την απόφαση λαμβάνοντας υπόψιν ότι τα επόμενα τρία ματς που ακολουθούν για την ΑΕΚ είναι πολύ κρίσιμα για την έκβαση της σεζόν.

Η ΑΕΚ πηγαίνει στο Καραϊσκάκη στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό την ερχόμενη Κυριακή, στη συνέχεια υποδέχεται τον Ατρόμητο και έπειτα αντιμετωπίζει ως φιλοξενούμενη τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα