Καλεσμένη όλη η ΑΕΚ στο αποψινό πάρτι του Βράνιες

Καλεσμένη όλη η ΑΕΚ στο αποψινό πάρτι του Βράνιες

Gazzetta team
Καλεσμένη όλη η ΑΕΚ στο αποψινό πάρτι του Βράνιες

bet365

Ο Όγκνιεν Βράνιες γιορτάζει τα γενέθλιά του σε εστιατόριο της Γλυφάδας απόψε, έχοντας καλέσει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ και τη διοίκηση.

Champions League με αμέτρητες αγορές και σούπερ αποδόσεις στη Vistabet.gr.

Ο Βόσνιος αμυντικός της ΑΕΚ γίνεται 30 ετών την ερχόμενη Πέμπτη, ωστόσο οι αγωνιστικές υποχρεώσεις της Ένωσης ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό δεν του επιτρέπουν να τα γιορτάσει εκείνη τη μέρα.

Έτσι, εκμεταλλευόμενος και το σημερινό ρεπό που έδωσε στους παίκτες ο Νίκος Κωστένογλου, ο Βράνιες έχει καλέσει σε εστιατόριο της Γλυφάδας όλη την ομάδα της ΑΕΚ για να γιορτάσουν μαζί τα προσεχή γενέθλιά του.

Ο Βράνιες έχει καλέσει όλο το κιτρινόμαυρο ποδοσφαιρικό τμήμα και τη διοίκηση της ΑΕΚ στο δείπνο που παραθέτει.

Η πρόσκληση είναι για τις 20:00, ενώ έχει μπει και ώρα... λήξης στις 12 τα μεσάνυχτα καθώς την Τρίτη στις 11:00 οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν στα Σπάτα για προπονήσεις αρχίζοντας την προετοιμασία τους για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα