Παναθηναϊκός: Πάει στο Κορωπί ο Νταμπίζας

Παναθηναϊκός: Πάει στο Κορωπί ο Νταμπίζας

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Πάει στο Κορωπί ο Νταμπίζας

bet365

Ο πρώην πλέον τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, θα βρεθεί εντός της εβδομάδας στο προπονητικό κέντρο του συλλόγου για να αποχαιρετίσει τους ποδοσφαιριστές και το προσωπικό.

Από το απόγευμα της Παρασκευής αποτελεί παρελθόν από τον Παναθηναϊκό, ωστόσο, είναι απόλυτα συνυφασμένος με την φετινή ομάδα και το πρότζεκτ που ξεκίνησε από πέρυσι το καλοκαίρι. Ο Νίκος Νταμπίζας αναμένεται να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα από το εξωτερικό όπου βρισκόταν το τελευταίο δεκαήμερο και μέσα στην εβδομάδα θα δώσει το παρών στο Κορωπί για να μαζέψει τα πράγματά του, να αποχαιρετίσει τους παίκτες και το προσωπικό του προπονητικού κέντρου.

Τα όσα θα πει αναμένεται να έχουν μεγάλο ενδιαφέρον ενώ είναι πολύ πιθανό να τοποθετηθεί δημόσια και αναλυτικά για όσα οδήγησαν στο τέλος της συνεργασίας του με τον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα