Βιεϊρίνια: «Κράτησα την υπόσχεσή μου»! (pic)

Βιεϊρίνια: «Κράτησα την υπόσχεσή μου»! (pic)

Βιεϊρίνια: «Κράτησα την υπόσχεσή μου»! (pic)

bet365

Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ αναφέρθηκε στην επιστροφή του στα γήπεδα και ευχαρίστησε τους συμπαίκτες του, αλλά και τους ανθρώπους της ομάδας που συνέβαλαν τα μέγιστα για να μπορεί να αγωνιστεί μετά το σοβαρό τραυματισμό του.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια κράτησε, όπως λέει, την υπόσχεση που έδωσε την ημέρα του τραυματισμού του στο ματς με την ΑΕΛ και είναι πάλι εδώ!

Μέσω του προσωπικού του προφίλ ο αρχηγός του «Δικεφάλου» ευχαρίστησε τον Χοσέ Κρέσπο για την κίνησή του να του παραδώσει το περιβραχιόνιο του αρχηγού και όλους τους ανθρώπους του staff που πάλεψαν μαζί του όλο το διάστημα του τραυματισμού του.

«Υποσχέθηκα πως σε 188 μέρες θα επιστρέψω και όπως κάθε φορά κράτησα την υπόσχεση μου. Για να τα καταφέρω δούλεψα σκληρά έχοντας πάντα δίπλα την στήριξη όλων σας. Και σήμερα ένοιωσα όλη αυτήν την αγάπη προς το πρόσωπο μου και σας Ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά! @a.crespo_v15 ευχαριστώ πολύ για την κίνηση σου με το περιβραχιόνιο, έδειξες το ήθος σου σαν παίκτης, σαν άνθρωπος, σαν αρχηγός. Κλείνοντας θέλω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτό το διάστημα της αποθεραπείας μου @sakiskapoulas @petros1901 , που ήταν συνεχώς δίπλα μου βοηθώντας για την επάνοδο μου @anestis.aslanidis σε ευχαριστώ και εσένα για δεύτερη φορά που με υπομονή και επιμονή γυρισα πιο δυνατος #oneteam#onefamily», έγραψε ο Βιεϊρίνια.

Στην ανάρτηση του «κάπτεν» του «Δικεφάλου» απάντησε ο Χοσέ Κρέσπο σημειώνοντας χαρακτηριστικά: «Εκανα αυτό που αισθανόμουν και ότι σκεφτόμουν. Το αξίζεις. Καλώς όρισες πίσω ηγέτη». Από την πλευρά του ένας πρώην «ασπρόμαυρος» ο Ρόμπερτ Μακ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή του Βιεϊρίνια στην αγωνιστική δράση: «Φίλε μου, είμαι τόσο χαρούμενος για σένα. Σου εύχομαι τα καλύτερα, όχι τραυματισμούς κι ας αρχίσει το πάρτι»!

Υποσχέθηκα πως σε 188 μέρες θα επιστρέψω και όπως κάθε φορά κράτησα την υπόσχεση μου. Για να τα καταφέρω δούλεψα σκληρά έχοντας πάντα δίπλα την στήριξη όλων σας. Και σήμερα ένοιωσα όλη αυτήν την αγάπη προς το πρόσωπο μου και σας Ευχαριστω πολυ για άλλη μια φορά! @a.crespo_v15 ευχαριστω πολυ για την κίνηση σου με το περιβραχιόνιο, έδειξες το ήθος σου σαν παίκτης, σαν άνθρωπος, σαν αρχηγός. Κλείνοντας θελω να ευχαριστήσω όλη την οικογένεια του ΠΑΟΚ για αυτο το διάστημα της αποθεραπείας μου @sakiskapoulas @petros1901 , που ήταν συνεχώς δίπλα μου βοηθώντας για την επάνοδο μου @anestis.aslanidis σε ευχαριστω και εσενα για δευτερη φορα που με υπομονη και επιμονη γυρισα πιο δυνατος #oneteam#onefamily @paok_fc

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Andre Vieirinha (@vieirinhaofficial) στις

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα