Φεράντο: «Περίεργες κάποιες αποφάσεις, πολύ ποιοτική η ΑΕΚ»

Φεράντο: «Περίεργες κάποιες αποφάσεις, πολύ ποιοτική η ΑΕΚ»

Gazzetta team
Φεράντο: «Περίεργες κάποιες αποφάσεις, πολύ ποιοτική η ΑΕΚ»

bet365

Ο τεχνικός του Βόλου, Χουάν Φεράντο στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από την ΑΕΚ χαρακτήρισε περίεργες κάποιες αποφάσεις του διαιτητή, χωρίς ωστόσο να θέλει να δικαιολογήσει την ήττα με αυτές.

Αναλυτικά όσα είπε ο Χουάν Φεράντο στη συνέντευξη Τύπου:

«Απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα παίξαμε καλά στα πρώτα 45 λεπτά. Μετά την πρώτη κάρτα, ήταν ένα καινούργιο παιχνίδι. Είναι δύσκολο διότι πριν από δυο χρόνια ήμασταν στη Γ’ κατηγορία. Είναι μια ευχαρίστηση να παίζουμε στην Σουπερλίγκα και απέναντι στην ΑΕΚ. Όμως ήταν δύσκολο να παίξουμε και να το διαχειριστούμε με δέκα παίκτες. Παίξαμε με μια πολύ καλή ομάδα, με πολύ ποιοτικούς παίκτες», ανέφερε αρχικά και πρόσθεσε:

«Κάποιες αποφάσεις του διαιτητή ήταν περίεργες. Αυτές δεν είναι δικαιολογίες. Συγχαρητήρια για την ΑΕΚ, είναι φανταστικός κόσμος και για εμάς είναι ευχαρίστηση να παίζουμε. Όμως η νοοτροπία μας είναι να μπαίνουμε για να κερδίσουμε όλα τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα