Παπαδόπουλος: «Αρχίζουμε να δένουμε»

Gazzetta team
Παπαδόπουλος: «Αρχίζουμε να δένουμε»

bet365

Ο γκολκίπερ του Αστέρα Τρίπολης τόνισε πως οι Αρκάδες θα παρουσιάζονται όλο και καλύτεροι
Εκ των σημερινών πρωταγωνιστών του Αστέρα ήταν ο Παπαδόπουλος. «Είχα πει και στο παρελθόν σε προηγούμενες συνεντεύξεις ότι αυτή η ομάδα θέλει χρόνο γιατί έχει πολλούς νέους ποδοσφαιριστές, από άλλη χώρα. Λογικό είναι να θέλουν κάποιο χρόνο να προσαρμοστούν. Από εκεί και πέρα αυτό που αλλάζει είναι ότι αρχίζουμε και δενόμαστε σαν ομάδα, βλέπουμε πως λειτουργεί ο ένας με τον άλλον. Αρχίζει και υπάρχει ομοιογένεια στην ομάδα. Αυτό μόνο σε καλό μπορεί να βγει», είπε αρχικά ο έμπειρος γκολκίπερ στον Arcadia93.8. Και συνέχισε για αγώνες που ακολουθούν με Λαμία και Παναιτωλικό. «Θεωρώ πως δεν ανήκουμε σε αυτό το γκρουπ των ομάδων. Θεωρώ ότι πρέπει να νικήσουμε αυτές τις ομάδες. Εχουμε τις δυνατότητες. Μέσα στην Τρίπολη, απέναντι στη Λαμία η νίκη είναι μονόδρομος».
Για την εκπληκτική εμφάνιση που πραγματοποίησε σχολίασε ότι «δεν θέλω να σταθώ στη δική μου απόδοση. Το θέμα είναι να κερδίζει η ομάδα. Ολοι δουλεύουμε γι' αυτή την ομάδα. Αν θέλεις να διαλέξω μία από τις αποκρούσεις θεωρώ αυτή που έβγαλα με το πόδι ήταν η πιο δύσκολη». Κλείνοντας αναφέρθηκε και στον Κότνικ που χτύπησε σοβαρά. «Να ευχηθώ περαστικά στον Κότνικ, που όπως ενημερώθηκα από τους ανθρώπους του Πανιωνίου, χτύπησε σοβαρά».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα