Βιεϊρίνια: Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ είναι εδώ! (vids)

Βιεϊρίνια: Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ είναι εδώ! (vids)

Βιεϊρίνια: Ο «κάπτεν» του ΠΑΟΚ είναι εδώ! (vids)

bet365

Η Τούμπα και ο κόσμος του ΠΑΟΚ «υποκλίθηκαν» στον Αντρέ Βιεϊρίνια σε μια από τις ωραιότερες στιγμές που θα μείνουν για πάντα χαραγμένες στο βιβλίο της «ασπρόμαυρης» ιστορίας.

Η θερμή αγκαλιά του Ιβάν Σαββίδη στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου, το ζεστό χειροκρότημα της κερκίδας την ώρα που σηκώθηκε για ζέσταμα (απ) έδειξαν ότι «εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος…»!

Πάντως, όχι μεγαλύτερος από αυτόν που έχει με την γλυκύτατη Κριστίνα, την 7χρονη κόρη του, η οποία κατέβηκε στον αγωνιστικό χώρο, πήγε στον πάγκο για να είναι δίπλα στον μπαμπά της λίγο πριν την επιστροφή του στη δράση

«Δεν μπορώ να περιγράψω με λόγια, ούτε όσα συνέβησαν στη φιέστα, ούτε τώρα, ούτε όλο αυτό το διάστημα της απουσίας μου. Η αγάπη και τα μηνύματα του κόσμου ήταν απίστευτα», έλεγε ο Βιεϊρίνια μετά το ματς και τα σκάρτα δέκα λεπτά της συμμετοχής του, 189 ημέρες μετά τον τραυματισμό του στο… χωράφι της «AEL FC Arena».

«Έπαιξε μόνο 10 λεπτά, αλλά ήταν αρκετά για να γίνει το πρόσωπο του αγώνα. Ο Αντελίνο Βιεϊρίνια, o #TheLeader του Δικεφάλου, μετά από έξι δύσκολους μήνες, είναι και πάλι εδώ!

Οι στιγμές που εκτυλίχθηκαν στην Τούμπα μοναδικές. Η αποθέωση στο ζέσταμα, κατά την είσοδό του αλλά και μετά το φινάλε του αγώνα, η παράδοση του περιβραχιόνιου από τον Κρέσπο και οι οδηγίες από την... κόρη του πριν περάσει στον αγώνα!», γράφει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το εκπληκτικό video της αποψινής βραδιάς

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα