Ατματσίδης: «Αλλες ομάδες έχουν δορυφόρους»!

Ατματσίδης: «Αλλες ομάδες έχουν δορυφόρους»!

Gazzetta team
Ατματσίδης: «Αλλες ομάδες έχουν δορυφόρους»!

bet365

«Βόμβες» από τον Ηλία Αταμτσίδη, μετά το ματς με τον Βόλο! Ο συνεργάτης του Νίκου Κωστένογλου στον πάγκο της ΑΕΚ έκανε λόγο για «ομάδες που έχουν δορυφόρους»!
«Αιχμές» άφησε ο Ηλίας Ατματσίδης μετά το τέλος του αποψινού ματς με τον Βόλο. Ο βοηθός του Νίκου Κωστένογλου ανέφερε στη Nova πως «ήταν μία νίκη που ήρθε με ανατροπή. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ μετά από μία τυχαία φάση που έκανε ο αντίπαλος. Ισοφαρίσαμε γρήγορα και από την στιγμή που έμεινε με παίκτη λιγότερο ο Βόλος τα πράγματα έγιναν πιο εύκολα. Θέλω να σταθώ σε κάτι άλλο. Δίνουμε μάχη για να κερδίσουμε σε σχέση με άλλες ομάδες που έχουν δορυφόρους». Μετά ρωτήθηκε για το επερχόμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. «Σε όλα τα ματς παίζουμε για να κερδίσουμε. Το ίδιο θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο Καραϊσκάκη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα