Ίνγκασον: «Ηγέτης μας ο Βιεϊρίνια»

Gazzetta team
Ίνγκασον: «Ηγέτης μας ο Βιεϊρίνια»

bet365

Το εγκώμιο του Αντελίνο Βιεϊρίνια έπλεξε ο Σβέριρ Ίνγκασον, με τον κεντρικό αμυντικό του ΠΑΟΚ να τονίζει επίσης πως όλοι όσοι αγωνίζονται δείχνουν καλά στοιχεία.

Αναλυτικά ο Ισλανδός αμυντικός ανέφερε μετά το 3-0 επί της Λαμίας:

Για το γεγονός ότι δεν δέχθηκε η ομάδα γκολ, αν θεωρεί ότι ήταν ομαδική δουλειά ή δίκη του: «Στοχεύαμε στο να σκοράρουμε πολλά γκολ, αυτός ήταν ο στόχος μας. Δεν είχε να κάνει με εμένα όλοι δουλεύουμε σκληρά και από νωρίς ξεκινήσαμε να παίζουμε επιθετικά τα παιδιά που παίζανε μπροστά από μας στην επιθετική γραμμή παίξανε πολύ καλά σήμερα όποτε η δουλειά μας ήταν πιο εύκολη.

Πήραμε κάποιες ευκαιρίες όπως και ο Σφιντερσκι, ο Ζίβκοβιτς και θα πρέπει να υπάρχουν δύο παίκτες σε κάθε θέση γιατί η σεζόν είναι ακόμα στην αρχή. Όλοι όσοι παίρνουν αγωνιστικά λεπτά δείχνουν καλά στοιχεία».

Για τον Βιεϊρίνια: «Αδιαμφισβήτητα είναι ο ηγέτης μας ο Βιεϊρίνια όπως και ο Μαουρίσιο και είμαστε χαρούμενοι που τους έχουμε στην διάθεση μας ξανά,το να κερδίζουμε είναι πολύ σημαντικό και οι συγκεκριμένοι παίκτες μας δίνουν αυτοπεποίθηση και δύναμη για την συνέχεια, η σεζόν είναι μεγάλη όπως ξαναείπα και όλοι οι παίκτες θα είναι χρήσιμοι».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα